REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visų Madrido „Real“ klubo sirgalių svajonės – dešimtojo UEFA Čempionų lygos titulo, Ispanijoje vadinamo La Decima, siekiantis komandos treneris Jose Mourinho, paaiškėjo, praėjusį mėnesį jau išpildė vieno ilgamečio klubo sirgaliaus svajonę.

REKLAMA
REKLAMA

Abelis Rodriguezas, valytojas iš Los Andželo, praėjusią vasarą dirbo „Real“ klubo treniruočių bazėje, o kovo mėnesį atvyko į Ispaniją stebėti „El Clasico“ rungtynių neturėdamas bilieto ir tikėdamasis, kad klubo personalas jį atpažins ir leis mačą stebėti nemokamai.

REKLAMA

Tačiau A.Rodriguezo viltys nepasiteino ir apsaugininkai neturintį bilieto vaikiną išmetė lauk. Visgi, išvažiuodamas iš treniruočių bazės, vaikiną pastebėjo „Real“ treneris J. Mourinho, kuris sustojęs ir išklausęs jo istorijos, ne tik pakvietė į rungtynes, bet ir apmokėjo viešbutį.

J. Mourinho suorganizavo, jog A. Rodriguezas būtų vienas iš kamuolio padavėjų UEFA Čempionų lygos rungtynėse tarp „Manchester United“ ir „Real“, kur vyrukas susipažino su tokiomis žvaigždėmis, kaip Diego Maradona, Alexas Fergusonas ir keletas „United“ žaidėjų.

REKLAMA
REKLAMA

 

Vėliau portugalas taip pat pasikvietė A. Rodriguezą į vieną iš „karališkojo“ klubo treniruočių ir sumokėjo už jo kelionės išlaidas. Anot vaikino, J. Mourinho jam sakė: „Kai esi Europoje su manimi, už tokius š***s nemoki“.

A. Rodriguezas paviešino šią istoriją norėdamas atsidėkoti „Real“ treneriui, nes pamiršo paprašyti jo kontaktų ir to negalėjo padaryti asmeniškai. Nesvarbu, laimės šįmet „Real“ klubas Čempionų lygą ar ne, tačiau J. Mourinho po šios istorijos dar labiau pakilo ekipos sirgalių akyse.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų