REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prisimenant žiniasklaidos dėmesį, kurio „Toyota“ sulaukė dėl nevaldomo įsibėgėjimo problemų, nenuostabu, kad būtent mintis apie šiuos gedimus aplanko į keistus ir dažnai sunkiai paaiškinamus incidentus pakliūnančius vairuotojus. Kartais jie būna teisūs, kartais klysta.

REKLAMA
REKLAMA

Žemiau pateiktame vaizdo įraše užfiksuota iš pažiūros apynaujį „Toyota Highlander“ vairuojanti moteris į itin keistą incidentą pakliuvo metų pradžioje.

REKLAMA

Štai ką po vaizdo įrašu teigia jį į „YouTube“ archyvus įdėjęs vartotojas, sprendžiant iš toną,– greičiausiai visureigio vairuotojos sutuoktinis:

„Siaubas mūsų „Toyotoje“! Iš tiesų atrodo, kad užstrigo elektroninis akceleratoriaus valdymas, ar ne? Dar vienas „nekontroliuojamo įsibėgėjimo“ atvejis? Automobilį valdyti ji galėjo tik su pavarų perjungimo svirtimi. Salone tuo metu buvo trys paauglės merginos! Jums gali nutikti tas pats! Automobilis buvo visiškai sudaužytas, namas smarkiai apgadintas, vienas automobilis garaže suniokotas, o kitas aplamdytas. „Toyota“ atsakymas: „(...) nėra jokių nekokybiško surinkimo ar konstrukcijos defektų įrodymų (...)“ Peržiūrėkite vaizdo įrašą ir spręskite patys!“

REKLAMA
REKLAMA

Ar dėl šio incidento tikrai nėra kaltas (galbūt dėl kilimėlio) užstrigęs akceleratoriaus pedalas, mes nežinome, tačiau sprendžiant pagal vaizdo įrašą moteris užuot pasirinkusi stovėjimo padėtį automatinės transmisijos eigą keitė iš tiesioginės į atbulinę netgi ne vieną, o keletą kartų. Internautai taip pat pastebi, kad per visą epizodą stabdžių žibintai taip ir neužsidega.

Kaip klostėsi šis incidentas galite pažiūrėti patys:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų