REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muzikos prodiuseris ir dainininkas Linas Adomaitis, vakar šventęs savo gimtadienį, sulaukė malonios staigmenos: bičiuliai visai netikėtai jį nusivežė į barą, kuriame jau laukė būrys pačių artimiausių ir brangiausių žmonių su šypsenomis, gėlėmis ir dovanomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis gimtadienis man įsimins ilgam, nes nieko nėra smagiau už artimiausių žmonių meilę! Nieko neplanavau ir net nežinojau kas ir kaip, o čia šast, ir aš klube, geriausių draugų ir giminaičių apsupty! Jėga! Labiausiai dėkingas esu savo žmonelei, kuri man nieko nežinant suplanavo tokį smagų vakarėlį“, – šypsojosi Linas.

REKLAMA

Draugai pasirūpino, kad jaukioje „G-Lofto“ salėje netrūktų geros nuotaikos: prie didžėjaus pulto stojo Lino brolis Marijus Adomaitis Basanov, o prie archyvinių nuotraukų parodėlės ir pats Linas praleido nemažai laiko bei stebėjosi, iš kur draugai ištraukė tokių egzempliorių. Dovanų amplitudė, tikrąja ta žodžio prasme, buvo „nuo... iki...“, tačiau originaliausia dovana, ko gero, tapo senas gatvės telefono automatas.

„Per kitą gimtadienį į komplektą padovanosime ir visą telefono būdelę!“ – juokavo vienas geriausių Lietuvos kaskadininkų Vytis Indziulas, kurio potraukis prie senovinių automobilių ir antikvarinių daiktų lėmė būtent tokią dovanos formą.

Linas be galo dėkingas savo artimiausiems draugams už staigmeną, gėlių ir dovanų jūrą bei, kaip pats sakė, vieną originaliausių gimtadienių. O visus savo muzikos gerbėjus atlikėjas kviečia oficialiai ir triukšmingai paminėti jo gimimo dieną jau šį penktadienį Kauno naktiniame klube „Macao“. Dainininkas sakė, kad šventėje bus atsakomasis staigmenų kirtis draugams, todėl visi norintys pasveikinti ir pasimėgauti puikiu Lino koncertu, nepražiopsokite – juk gimimo diena tik kartą per metus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų