REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį policijai įkliuvo neblaivi vairuojanti dainininkė Mia

Kurios dar Lietuvos įžymybės buvo pričiuptos prie vairo išgėrusios?

Ketvirtadienio naktį, apie pusę trečios val. nakties, Vilniaus policijos patruliai pastebėjo gatve įtartinai vingiuojantį automobilį ir jį sustabdė.

Ketvirtadienio naktį, apie pusę trečios val. nakties, Vilniaus policijos patruliai pastebėjo gatve įtartinai vingiuojantį automobilį ir jį sustabdė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad tamsios spalvos BMW vairuotoja – dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia.

Moteris negalėjo pateikti pareigūnams vairuotojo pažymėjimo – policijos duomenimis, teisę vairuoti ji turi, tačiau vis dar nėra pasikeitusi pasibaigusio galiojimo dokumento. Be to, patikrinus vairuotojos girtumą, alkotesteris parodė 1,03 promilės alkoholio, rašo delfi.lt.

REKLAMA

Dainininkė savo kaltės pareigūnams neneigė ir dėl nusižengimo gailėjosi, bet tikino per vakarienę su drauge išgėrusi porą taurių vyno ir tikrai nemaniusi, kad jau nebegali vairuoti.

 Mia – ne vienintelė Lietuvos įžymybė, pareigūnams įkliuvusi neblaivi prie vairo.

Balsas.lt primena, kad praėjusių metų balandį Vilniuje, Šventaragio gatvėje, kelių policijos pareigūnai sustabdė kompozitorių ir atlikėją Deivydą Zvonkų. Jam nustatytas didesnis nei leistinas – 0,4 promilės, lengvas girtumo laipsnis.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdietė aktorė Eglė Jackaitė į policijos nemalonę pakliuvo, kai sukėlusi avariją pasišalino iš įvykio vietos. Pernai gegužę vykdama visureigiu „Land Rover“ iš draugės namų ji kliudė automobilį „Opel Astra“.

E. Jackaitė sutiko surašyti deklaraciją, tačiau paaiškėjo, jog su savimi neturi būtinų dokumentų. Išvažiavusios aktorės nukentėjusioji taip ir nebesulaukė, todėl kreipėsi į policiją. Aktorei buvo skirta trijų tūkstančių litų baudą ir atimta teisė vairuoti trejus metus.

Prieš kelerius merus vairuodama neblaivi (0,70 promilės alkoholio) policijai įkliuvo ir atlikėja Daina Bilevičiūtė. Be to, ji pareigūnams nepateikė vairuotojo pažymėjimo ir privalomojo civilinės atsakomybės draudimo. Už tai teismas dainininkei skyrė 1500 litų baudą ir atėmė teisę vienerius metus vairuoti transporto priemones, tačiau draudimas vairuoti vėliau buvo sutrumpintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policija vairuojančius neblaivius taip pat yra pričiupusi dainininkus Andrių Rimiškį, Radži bei jurbarkietį Gaudentą Janušą. Aktorius Arūnas Sakalauskas netgi pasiekė savotišką rekordą – vairuodamas neblaivus (2,2 promilės) apgadino net dešimt automobilių. Nemalonumų su kelių policija ne kartą yra turėjęs ir garsusis Egidijus Dragūnas-Selas.

Apie tai daugiau skaitykite: 

Lietuvos įžymybės, prigautos prie vairo sėdusios neblaivios

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų