REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Sunkoka diena: gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite ir nieko iš kitų nereikalaukite.

Avinas Sunkoka diena: gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite ir nieko iš kitų nereikalaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasistenkite labiau derintis prie kitų, ypač sutuoktinio, nei kelti savo sąlygas. Ką galite, darykite patys – kitais labai nepasikliaukite. Gresia konfliktai tarp porų.

REKLAMA

Dvyniai Būkite korektiški bendraudami, apdairūs tvarkydami piniginius reikalus, atsargūs vairuodami automobilį ir vertindami šeimos narių elgesį – priešingu atveju neišvengsite nuostolių ir komplikacijų.

Vėžys Nepalankus laikas, tad nepervertinkite savo įtakos, autoriteto ir ryšių su įtakingais asmenimis. Labai nesiremkite ir kitais – galite nesulaukti žadėtos pagalbos. Tai, kas šiandien bus žadama, vargu ar bus jums naudinga.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Venkite būti kategoriški ir ūmūs, nepraraskite lankstumo, kitaip šiuo įtemptu metu gali imti nebepatikti viskas – darbas, namai, net mylimas asmuo. Nusivylimą lems laikinos emocijos, kurios greitai išsisklaidys, tad nesivelkite į konfliktus.

Mergelė Ne viskas klostysis taip, kaip suplanuosite. Šiandien geriausia apskritai nieko neplanuoti. Galimos nemalonios staigmenos darbe – geriau nepakliūti į vadovo akiratį. Būkite itin korektiški su mylimu žmogumi.

Svarstyklės Nepalankus metas, bet, kad ir kas nutiktų, nepanikuokite ir nepriimkite lemtingų sprendimų. Jus gali mėginti versti vienaip ar kitaip pasielgti – nepasiduokite šantažui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galite būti priversti priimti atsakingą ir net pavojingą sprendimą, nors geriau to nedaryti iki pietų. Elkitės taip, kaip pasirodys pirmą akimirką. Neskubėkite leisti pinigų.

Šaulys Gali tekti susidurti su jums dar nežinoma reikalo puse, išvysti slepiamus jums svarbaus asmens bruožus – pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui. Pinigais nerizikuokite – tikėtini nemenki nuostoliai.

Ožiaragis Kritiškai vertinkite gautus pasiūlymus ir išgirstas naujienas. Pasisaugokite vagių, nepasitikėkite atsitiktiniais asmenimis. Galimi nemalonumai, nuostoliai per giminaičius, kaimynus.

REKLAMA

Vandenis Daug kuo nepalanki diena: gali užgriūti rūpesčiai ir darbe, ir namie. Tik nemėginkite pykti – saugokite save. Šiuo metu neverta niekam nieko žadėti, įsipareigoti.

Žuvys Elkitės ryžtingai, jei teks ginti savo, mylimo žmogaus ar vaikų interesus. Tačiau tvarkydami piniginius ir turto reikalus būkite saikingi, atsargūs.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų