REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Maskvos Didysis teatras („Bolšoj teatr“) kaltinamas tuo, kad jis pavirto oligarchų viešnamiu.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastarosiomis savaitėmis Rusijos Didysis teatras pateko į leidinių antraštes, kai jo meno vadovas Sergejus Filinas buvo apipiltas rūgštimi. Tačiau, kaip teigia viena iš pačių įžymiausių šio teatro primabalerinų, tai dar ir „didelis viešnamis“, - rašo „The Times“.

REKLAMA

Anastasija Voločkova, skandalingai atleista iš teatro 2003 metais dėl antsvorio, kalbėdama radijo ir televizijos laidose pareiškė, kad teatro vadovybė vertė balerinas miegoti su turtingais mecenatais. Anot jos, dažniausiai tą daryti buvo verčiamos kordebaleto šokėjos, bet nebuvo išimtis ir solistės.

„Deja, taip jau išėjo, kad generalinis direktorius privedė šį teatrą prie to, jog Didysis teatras virto dideliu viešnamiu, - sakė A. Voločkova. – Dar prieš dešimtmetį, kai aš dirbau teatre ir šokau, esu ne kartą gavusi panašių pasiūlymų – permiegoti su oligarchų atstovais per jų rengiamus banketus“.

REKLAMA
REKLAMA

Ji teigė, kad merginos buvo verčiamos eiti į priėmimus ir perspėdavo, kad po to iš jų tikimasi sekso.

„Kai merginos užduodavo klausimą, kas bus, jeigu jos atsisakys, joms atsakydavo, kad nevyks gastrolių arba netgi nepasirodys Didžiajame teatre. Galite įsivaizduoti?“

Anatolijus Iksanovas, teatro generalinis direktorius, paneigė jos kaltinimus kaip „purvą ir svaičiojimus“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų