REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

13 savaitę projekto „Pasverti ir laimingi“ dalyvių laukia neįtikėtinos staigmenos ir malonūs pokyčiai. Taip pat bus nemažai intrigų ir konfliktų, tačiau netrūks ir palaikymo.

13 savaitę projekto „Pasverti ir laimingi“ dalyvių laukia neįtikėtinos staigmenos ir malonūs pokyčiai. Taip pat bus nemažai intrigų ir konfliktų, tačiau netrūks ir palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmosios varžybos – tai savotiškas simpatijų išbandymas. Dalyviai turėjo teisę „atiduoti“ savo kilogramus varžovams. Tai buvo vienas iš būdų „atkeršyti“ už pralaimėtas kovas. Kai kurie stengėsi nieko nenuskriausti ir išdėlioti po lygiai, o kiti net neslėpė savo antipatijos vienam ar kitam projekto dalyviui. Daugiausia papildomų kilogramų - net 121 - surinko buvęs raudonųjų komandos kapitonas Nikolajus. Nors vyras neretai pabrėždavo, kad jam nerūpi, ką apie jį kalba ir galvoja kiti, vis dėlto rungties rezultatai jį nemaloniai nustebino. Nikolajus suprato - šiame projekte jis draugų nebeturi ir liko vienas.

REKLAMA

Tuo metu Ženia, viena aktyviausių ir visada džiugiai nusiteikusių merginų, per vieną iš treniruočių apsiverkė. Pasirodo, varžybų metu mergina susižeidė nugarą, dabar ji kenčia stiprius skausmus, tačiau niekam apie tai neprasitaria, nes bijo, kad gydytojai jai uždraus treniruotis. O Ženia, suradusi šiame projekte savąją meilę, turi labai svarią priežastį toliau lieknėti!

Po visų varžybų „Pasverti ir laimingi“ dalyvių laukė maloni staigmena: projekto rengėjai nusprendė pakeisti dalyvių asmeninį įvaizdį. Žmonėms, kurie turi milžinišką antsvorį, apsipirkinėjimas dažniausiai neteikia didelio džiaugsmo. Jiems sunku išsirinkti apdarus, kurie bent šiek tiek uždengtų apvalumus. Tačiau dabar, po intensyvių treniruočių ir griežtų dietų, jie atrodo kitaip. Atvykusius į prekybos centrą dalyvius pasitiko profesionalus stilistas, kuris jiems padėjo išsirinkti drabužius ir patarė, kaip juos derinti. Vėliau projekto „Pasverti ir laimingi“ dalyviai nuvyko į grožio saloną. Čia jiems padarė naujas šukuosenas, o merginoms - ir vakarinį makiažą. Taip pasipuošę dalyviai išvyko šventinės vakarienės. Kas dar apsilankė vakarienėje, sužinosite jau šeštadienį, per Pirmąjį Baltijos kanalą 17.30. O viskas, kas liko už kadro - kiekvieną sekmadienį 11.20 per PBK.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų