REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Reikia pamiršti visas ankstesnes akistatas – trečiadienį viskas prasidės iš naujo“, - sako VMFD „Žalgiris“ komandos kapitonas Algis Jankauskas. 19.30 val. Vilniaus LFF stadione susitiks dvi stipriausios praėjusio sezono Lietuvos futbolo ekipos – Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ bei Panevėžio „Ekranas“

REKLAMA
REKLAMA

„SMScredit.lt A lygos“ VI turo dvikova tarp Lietuvos milžinų šiame sezone bus jau antroji. Komandos pirmą kartą jėgas išbandė dar kovo 2 dieną, kuomet LFF Supertaurės mače Marijampolėje žalgiriečiai per pratęsimą rezultatu 1:0 palaužė „Ekrano“ klubą.

REKLAMA

Praėjus kiek daugiau nei mėnesiui po pergalingos sezono atidarymo kovos, sostinės ekipa tikisi panašaus rungtynių scenarijaus ir šį kartą, rašo oficiali Vilniaus klubo interneto svetainė.

„Žaisime prieš šalies čempionų komandą, todėl tai bus be galo svarbi ir įdomi dvikova. „Ekranas" išlaikė kovotojų dvasią – kaip ir pernai, kaunasi iki paskutinės minutės bei dažnai pelno įvarčius rungtynių pabaigoje. Turime būti tam pasirengę“, - prieš artėjančią akistatą kalbėjo „Žalgirio“ ekipos treneris Marekas Zubas.

REKLAMA
REKLAMA

Strategui antrino ir komandos kapitonas Algis Jankauskas: „Tai bus neeilinis susitikimas - rungtynės dėl 6 taškų. Nepaisant pakitusios sudėties, Panevėžio klubas išlaikė pernykštį žaidimo braižą. Reikia pamiršti visas ankstesnes akistatas – trečiadienį viskas prasidės iš naujo“.

Žalgiriečių saugas Rytis Leliūga dvikovą vadino „lietuviškuoju El Clasico“, tačiau jo svarbos pernelyg nesureikšmino.

„Mačas su „Ekranu“ bus sudėtingas tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Kad ir kaip jis susiklostys, tai bus tik vienas iš mūšių. Karas baigsis lapkričio mėnesį. Tik tuomet ir paaiškės čempionato nugalėtojas“, - teigė R.Leliūga.

Antradienį prasidėjusiame šeštajame „SMScredit.lt A lygos“ ture pergales iškovojo į pirmąją turnyro lentelės vietą pakilęs Klaipėdos „Atlantas" bei „Šiaulių" vienuolikė.

„Ekraną“ nuo pirmosios pozicijos šiuo metu skiria du taškai, „Žalgirį“ trys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų