REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Remiantis naujausiais pranešimai, „Fisker Automotive“ bankrotą gali paskelbti jau šią savaitę.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia „Reuters“ šaltiniai, kompanijos advokatai jau parengė bankroto dokumentus, o JAV Energetikos departamentas siekia reorganizavimo pagal 11-tą bankroto kodekso skyrių.

REKLAMA

„Fisker“ valdyba neatmetė galimybės surasti kompanijai pirkėją. Artimiausiu metu numatytas susitikimas, kuriame bus apsvarstytos visos galimybės ir nuspręsta, kuomet bus pradėta bankroto byla.

Įdomu tai, kad šaltiniai taip pat nurodo, jog Energetikos departamentas siekia procesą pradėti kuo greičiau. Kaip patikslino vienas iš jų, jie nori kuo greičiau viską užbaigti idant naujajam Energetikos departamento direktoriui netektų su tuo turėti reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau buvo skelbta, iš Energetikos departamento gautos paskolos mokėjimas „Fisker“ numatytas balandžio 22 d. Kompanija skolinga 10 mln. (26,4 mln. litų) dolerių ir kaip skelbiama, turi tik 30 mln. dolerių (79 mln. litų) laisvų pinigų.

Jei kompanija skelbs bankrotą, Energetikos departamentas tikisi, kad „Fisker“ turtu susidomės ne vienas automobilių gamintojas. Konkretūs kompanijų pavadinimai neįvardinami, tačiau užsimenama, kad pajamos atlygintų mokesčių mokėtojų išlaidas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų