REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus universiteto Studentų atstovybė (VU SA) pranešė įgyvendinanti projektą „VU SA institucinis stiprinimas“, remiamą Lietuvos Respublikos ir Šveicarijos Konfederacijos programos lėšomis. Šiuo projektu siekiama spręsti problemas, atsirandančias dėl dažnos narių kaitos, suteikiant veikiantiesiems reikalingus darbo įgūdžius bei vadybinius gebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Visame pasaulyje jaunimo nevyriausybinės organizacijos susiduria su viena ir ta pačia problema – dažna narių kaita. Jau paplitusi praktika kurti patirties perdavimo sistemas, kompetencijų kėlimo planus, bet dar neteko girdėti apie tai, kad kas nors būtų susikūręs nuotolinio mokymosi aplinką, kuria galėtų naudotis visi studentai“, – projekto idėją komentavo VU SA prezidentas Arminas Varanauskas.

REKLAMA

Projekto „VU SA institucinis stiprinimas“ pagrindinis tikslas – stiprinti VU SA institucinę bazę, keliant narių kompetenciją ir plečiant socialinio verslumo įtaką pajamų augimui ir jų diversifikavimui. Projekte numatyta suorganizuoti mokymus dešimčia skirtingų temų – strateginis valdymas, vadovavimas, efektyvi komunikacija ir rinkodara, kokybės užtikrinimas, veiklos vertinimas bei kitomis, kurių filmuota, įgarsinta ir surašyta medžiaga bus naudojama kuriant VU SA e-mokymosi aplinką.

Taip pat projekto kontekste bus organizuojama tarptautinė konferencija su projekto partneriais – Šveicarijos nacionaline studentų sąjunga (VSS-UNES-USU). Tai padės užmegzti glaudesnius ryšius su kolegomis iš užsienio bei perimti jų gerąją patirtį tiek studentų atstovavimo, tiek studentų savivaldos valdymo ir veiklos organizavimo srityse.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų