REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 18–21 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje viešėsiančio geriausio ir brangiausio pasaulyje šou kūrėjo „Cirque du Soleil“ šou „Alegria“ simbolį – vieną iš įspūdingais kostiumais pasidabinusių nimfų – įkūnija Kristina Ivanova.

Balandžio 18–21 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje viešėsiančio geriausio ir brangiausio pasaulyje šou kūrėjo „Cirque du Soleil“ šou „Alegria“ simbolį – vieną iš įspūdingais kostiumais pasidabinusių nimfų – įkūnija Kristina Ivanova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš tikiu tokia vardų, pavardžių galia. Man atrodo magiška tai, jog toje pat vietoje tuo pačiu metu bus du asmenys tokiu pat vardu ir pavarde. Juk ne be reikalo taip yra“, – įsitikinusi dar viena gražuolė, merginų grupės „ŠarkA“ narė Kristina Ivanova, kuri ruošiasi kitą savaitę sostinės „Siemens“ arenoje stebėti savo bendrapavardės pasirodymą ir kvapą gniaužiantį „Cirque du Soleil“ šou. „Malonu turėti tokią bendrapavardę, ši žinia tikrai praskaidrino dieną, – džiaugėsi Lietuvos gražuolė K. Ivanova. – Pati ruošiuosi žiūrėti šou balandžio 21 d., tad vienu metu „Siemens“ arenoje bus bent dvi Kristinos Ivanovos. Man smagu, tai mielas sutapimas.“ „Cirque du Soleil“ šou „Alegria“ artistė K. Ivanova pasirodo ne tik kaip nuostabi nimfa, bet ir įspūdinguose nepriekaištingo gimnastinio pasirengimo ir fizinės ištvermės reikalaujančiuose dviejuose numeriuose. Drauge su būriu kolegų ji, padedama po scenos grindimis paslėpto batuto, sinchroniškai skraido ir šokinėja jėgos takelio numeryje. Taip pat atlieka įspūdingus salto ir apsisukimus ant 4 centimetrų skersmens karčių, kurias laiko kolegų pečiai.

REKLAMA

Nors „Cirque du Soleil“ šou trupei priklausanti Kristina Ivanova tėra „lietuviškosios“ Kristinos Ivanovos bendravardė, jos turi ir dar vieną bendrą dalyką – rūpinimąsi savo kūnu.

Artistės kūnui kasdien tenka milžiniškas fizinis krūvis – „Alegria“ trupė neretai turi po 3 pasirodymus per dieną, 8 per savaitę, be to, nemažą dienos dalį atima treniruotės ant treniruoklių ir repeticijos, todėl teisinga mityba jai gyvybiškai svarbi. Visgi, nors artistė sudegina itin daug kalorijų, o maisto arens užkulisiuose visuomet apstu ir niekada nereikia jo gaminti, nes tuo rūpinasi kartu su cirku visur keliaujantys virėjai, K. Ivanova akylai stebi, ką dedasi į burną. Nemažą jos mitybos raciono dalį sudaro vaisiai, daržovės ir riešutai, tačiau beveik nėra cukraus.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, jau kurį laiką po Šiaurės Europos šalis gastroliuojanti „Alegria“ artistė garantuoja, jog „Cirque du Soleil“ į Lietuvą atveš kaitrią pavasarinę saulę, džiaugsmingą nuotaiką ir, be abejo, ilgai lauktą pavasarį.

Juk ir pats žodis Alegria iš ispanų kalbos reiškia pakilią nuotaiką, džiaugsmą ir džiūgavimą – būtent tai, ko reikia pavasarį. Šventę, nepamirštamą reginį ir ausis glostančią muziką „Alegria“ scenoje Vilniaus „Siemens“ arenoje kurs 55 artistų komanda, surinkta iš 15 skirtingų pasaulio valstybių. 2,5 val. trukmės pasirodyme artistai parodys 10 kvapą gniaužiančių numerių, kurių kiekvienas – nuolatinis artisto flirtas su mirtimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbama, kad „Alegria“ daro stebuklus. Šis šou, priešingai nei daugeliui iš vaikystės puikiai pažįstami įprasti cirko pasirodymai, turi siužetą ir visi numeriai yra supinti į vientisą pasakojimą. Istoriją pasakoja ne tik artistai, atrinkti geriausi iš geriausių, bet ir čia pat gyvai grojantys muzikantai bei dainuojančios juodoji ir baltoji atlikėjos. Be to, esminis „Cirque du Soleil“ bruožas – šou be gyvūnų. Viskas yra paremta žmogaus fizinėmis ir psichologinėmis galimybėmis, tiksliau – jų ribų nebuvimu. Iš čia ir kyla didysis stebuklas. Tačiau norint jį išgyventi, pajausti ir suprasti, reikia jį pamatyti savomis akimis...

REKLAMA

„Alegria“ stebuklą skirtinguose pasaulio kampeliuose jau matė daugiau nei 10 milijonų gyventojų, o praėjusiais metais Londone vykusioje viso pasaulio renginių organizatorių konferencijoje jis buvo išrinktas pačiu geriausiu metų šou. Balandžio 18-21 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje viešėsianti trupė Lietuvos žiūrovams surengs 7 pasirodymus. Bilietus į šį šou platina „Tiketa“. „Cirque du Soleil“ spektaklį „Alegría“ Vilniuje organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.

REKLAMA

Apie „Cirque du Soleil“

Kanados cirko „Cirque du Soleil“ istorija prasidėjo 1984 metais nuo 20 gatvės artistų komandos. Šiandiena „Cirque du Soleil“ – tai didžiulė organizacija, kurianti aukščiausio lygio meninius pasirodymus. Kompanijoje dirba 5 tūkst. darbuotojų, tarp kurių daugiau nei 1300 artistų iš daugiau nei 50 skirtingų pasaulio valstybių. „Cirque du Soleil“ jau pradžiugino ir stebuklą padovanojo daugiau nei 100 mln. gyventojų daugiau nei 300 skirtingų miestų šešiuose planetos kontinentuose. Daugiau informacijos apie „Cirque du Soleil“ rasite adresu www.cirquedusoleil.com.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų