REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiandien vakare Barselonos mieste vyko atsakomasis UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp „Barcelona“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ klubų. Pirmoji šių komandų akistata Paryžiuje baigėsi taikiai 2-2. Šiandien mačas ir vėl baigėsi lygiosiomis – tik 1-1. Šis rezultatas tenkino „Barcelona“ klubą, kuris ir žengė į pusfinalį

REKLAMA
REKLAMA

 Pirmasis kėlinys. „Barcelona“ klubas, kurio gretose ant atsarginių suolelio liko Lionelis Messi, pirmasis atliko pavojingą ataką, tačiau Xavi smūgis buvo atremtas. Kitoje aikštės pusėje smūgiuoti bandė tiek Zlatanas Ibrahimovičius, tiek Ezequielis Lavezzi, bet puolėjų bandymai taip pat buvo nesėkmingi.

REKLAMA

Įpusėjus kėliniui po Z.Ibrahimovčiaus perdavimo puikiai prieš vartus išbėgo E.Lavezzi, tačiau „Barcelona“ vartininkas atlaikė argentiniečio smūgį.

Taip pat PSG gretose kelis smūgius atliko brazilas Lucasas Moura. Pirmą kartą saugas į vartus nepataikė, tačiau antrąjį jo bandymą V.Valdesui teko atremti. Po pakelto kampinio pavojingai smūgiavo ir Alexas, tačiau V.Valdesas dar kartą išsaugojo savo vartus „sausus“.

PSG klubas ir toliau nepaisė „Barcelona“ ekipos favoritės etiketės, ir bandė spausti Ispanijos klubą, kuris be savo lyderio L.Messi tikrai nežaidė sau įprasto žaidimo. Dauguma „Barcos“ atakų pasibaigdavo netiksliais smūgiais.

REKLAMA
REKLAMA

Iki kėlinio pabaigos daugiau pavojingų epizodų nebuvo, bet reziumuojant pirmąją varžybų dalį galima sakyti, kad PSG tikrai prilygo „Barcelona“ ekipai.

Antrasis kėlinys. Antrojo kėlinio pradžia labai sėkmingai susiklostė PSG ekipai. Z.Ibrahimovičius atliko idealų perdavimą Javierui Pastore, kuris įveikė V.Valdesą ir išvedė savo ekipą į priekį. Po šio įvarčio „Saint-Germain“ stengėsi nesustoti, tačiau „Barca“ nuo kitų atakų apsigynė sėkmingai.

62 minutę „Barca“ treneris Tito Vilanova į aikštę išleido L.Messi, kuris pakeitė Cescą Fabregasą. Kiek anksčiau „Barca“ spėjo atlikti ir priverstinį keitimą – Marcas Bartra pakeitė Adriano.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po šių keitimų prie PSG vartų buvo kilęs ne vienas gaisras , tačiau bendromis pastangomis Paryžiaus ekipai pavyko apsiginti.

Visgi „Barca“ net negalvojo apie spaudimo mažinimą. Aikštėje pasirodęs L.Messi pradėjo puikią savo klubo ataką, kuri užsibaigė lyginamuoju Pedro Rodriguezo įvarčiu.

Po šio įvarčio PSG vėl išlygino žaidimą ir vėl pradėjo pulti, tačiau pavojingų atakų sukurti nepavyko. „Barca“ taip pat neužmirto puolimo, bet ir katalonai daugiau realių progų nesukūrė.

Prie pagrindinio rungtynių laiko buvo pridėtos keturios minutės, tačiau per jas lemiamo šturmo PSG sukurti taip ir nesugebėjo. Taigi rungtynės ir vėl pasibaigė lygiosiomis, bet dėl daugiau įvarčių įmuštų svečiuose, „Barca“ žengia į Čempionų lygos pusfinalį

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų