REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitame šio vakaro Čempionų lygos antrajame ketvirtfinalio mače Madrido „Real“ klubas su trijų įvarčių persvara vyksta į Stambulą kur dar kartą susirems su „Galatasaray“ klubu. Turkijos ekipos treneris Fatihas Terimas vis dar nepraranda vilties, tačiau pripažįsta, kad „Real“ yra favoritai.

Kitame šio vakaro Čempionų lygos antrajame ketvirtfinalio mače Madrido „Real“ klubas su trijų įvarčių persvara vyksta į Stambulą kur dar kartą susirems su „Galatasaray“ klubu. Turkijos ekipos treneris Fatihas Terimas vis dar nepraranda vilties, tačiau pripažįsta, kad „Real“ yra favoritai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai pažiūri, kad jau 24 komandos paliko Čempionų lygą, supranti, kad kiek jau pasiekė „Galatasaray“ klubas. Madrido „Real“ yra viena geriausiu pasaulio komandų. Prieš ją mes norėjome žaisti futbolą ir tą padarėme. Žaisime gražias rungtynes, kad fanai jomis mėgautųsi, o rezultatas nebus svarbus „Galatasaray“ tikslai niekada nesikeis. Šį tikslą klubas stengsis pasiekti su manimi ar be manęs“, - kalbėjo F.Terimas.

REKLAMA

„Noriu padėkoti visiems savo žaidėjams. Stebuklai egzistuoja ir šiandien stengsimės jį pasiekti. Tačiau mes žaisime prieš „Real“ ir tai tikrai nebus lengva. „Galatasaray“ bandys daryti viską. Viskas yra įmanoma. Esu tikras, kad visi mano žaidėjai yra entuziastingai ir ambicingai nusiteikę. Mes pasiruošėme visiems rungtynių scenarijams. Jei mes laimėtume 2-0, Mourinho tikrai nebūtų patenkintas. Jis „Real“ treneris ir jei būčiau jo vietoje, taip pat siekčiau tik pergalės“, - tęsė patyręs turkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis mūsų sezonas parodo, kad judame gera linkme. Kitame sezone stengsimės pasirodyti dar geriau. Tiesa, dar ir šiame sezone niekas nebaigta. Mūsų tikslas yra tapti sėkmingu Europos klubu. Gaila, kad šiandien dėl diskvalifikacijos žaisti negalės Burakas Yilmazas. Mes praradome vieną svarbiausių žaidėjų“, - užbaigė F.Terimas.

Vilčių nepraranda ir komandos saugas Selcukas Inanas, kuris taip pat teigia, kad futbole viskas įmanoma.

„Šiandien laukia labai svarbios rungtynės ir mes sunkiai dirbome, kad būtume tarp stipriausių Europos komandų. Mes kovosime dėl garbes ir stengsimės nugalėti „Real“ klubą“, - kalbėjo S.Inanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pirmosios rungtynės buvo nuviliančios, kadangi „Real“ įgavo didelį pranašumą, bet futbole viskas yra įmanoma. Sunku sakyti, kad mes laimėsi 4-0, bet mes esame „Galatasaray“ ir dėsime viskas pastangas, kad įrodytume, jog esame stiprus klubas“, - užbaigė S.Inanas.

„Real“ treneris Jose Mourinho taip pat neteigia, kad jo klubas jau užsitikrino bilietą į pusfinalį. Portugalas nenuvertina „Galatasaray“, tačiau J.Mourinho sieks tik pergalės.

„Po pirmų rungtynių aš visiems savo žaidėjams pasakiau, kad nesvarbu, jog jie laimėjo rezultatu 3-0, kadangi tokiu pačiu rezultatu šiandien jie gali pralaimėti. Aš pasakiau, kad viskas yra įmanoma, todėl mums reikia būti labai atsargiems. „Galatasaray“ sugeba greitai pakeisti gynėjų išsidėstymą, todėl mes treniravomės prie visokių formacijų“, - kalbėjo J.Mourinho.

REKLAMA

„2003 metais, kai aš treniravau „Porto“, mes žaidėme prieš Turkijos klubą „Denizlispor“ ir pirmas rungtynes laimėjome 6-1. Visgi atsakomasis mačas buvo visiškai kitos. Jis pasibaigė 2-2, o Turkijos stadione buvo įspūdinga atmosfera. Žinome, kad „Galatasaray“ fanai mums bandys neleisti žaisti, tačiau tokioje atmosferoje aš ir mano žaidėjai mėgsta žaisti“, - tęsė portugalas.

„Prieš ketvirtfinalio rungtynes aš maniau, kad visos aštuonios komandos yra lygios, tačiau dabar mano nuomonė pasikeitė. „Barcelona“, „Real“, „Juventus“ ir „Bayern“ yra vienu žingsniu priekyje ir šioms komandoms aš skiriu po 25 procentus laimėti Čempionų lygą. Jei šiandien pralaimėsime 0-2 ar 1-3, namo aš grįšiu blogos nuotaikos, nes noriu, kad mano komanda laimėtų“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA

„Real“ klube žaidžiantis portugalas Fabio Coentrao taip pat neskuba galvoti apie pusfinalį. Krašto gynėjas žino, kad jų laukia sunkios rungtynės , tačiau jie visą dėmesį sutelks tik į savo žaidimą

„Mes dar nieko nelaimėjome. Tiesa, kad mes turime didelį pranašumą, bet mūsų laukia sunkus mačas. Mūsų tikslas bus patekti į pusfinalį“, - kalbėjo F.Coentrao.

„Atmosfera? Žaidėjai yra įpratę žaisti tokioje aplinkoje. Turėsime neleisti „Galatasaray“ kurti pavojingų epizodų ir gerai atlikti savo darbą. Apie atmosferą galvoti mums nereikia. Reikia susitelkti tik į savo tikslą“, - užbaigė krašto gynėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų