REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žydrūnė JANKAUSKIENĖ

Neapdairiai numesta nuorūka vos nesupleškino grupei savininkų priklausančio turto. Autorės nuotrauka Šeštadienį Tauragės mieste kilo du gaisrai. Abiejų priežastis – neatsargus žmogaus elgesys. Pranešimas apie gaisrą gautas naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 3 val. Skambinusysis informavo, kad Vytauto gatvėje dega 109-asis namas. Į gaisravietę išskubėjo dvi autocisternos iš Tauragės bei Taurų. Per 4 min. į įvykio vietą atskubėję pirmieji ugniagesiai pranešė, kad 80 kv.m dviaukščio statinio siena dega atvira liepsna.

REKLAMA
REKLAMA

– Šeimininkai neslepia, kad vakarykščiai jie dar neatvėsusius pelenus supylė į plastikinį prie pat namo laikytą atliekų konteinerį. Greičiausiai įkaitę pelenai įsidegė, o nuo degančio konteinerio liepsnos persimetė ir į plastikinėmis dailylentėmis apkaltą gyvenamąjį namą. Apsilydė apie 15 kv.m išorinės namo sienos, – kalbėjo Tauragės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos inspektorė Renata Ambrazevičienė.

REKLAMA

Šeštadienį, apie 16 val., gautas pranešimas apie gaisrą Tauragės Dvaro gatvėje. Degė grupės savininkų sandėliukai. Viename pastate buvo įrengti 24 sandėliukai. Ugnis kilo viename jų. Gaisro metu nudegė apie 6 kv.m stogo, apdegė sandėliuke laikyti daiktai, aprūko sienos, lubos. Ugniagesiai mano, kad ir nelaimę prisišaukė patys gyventojai.

– Greičiausiai ugnis kilo dėl neapdairiai numestos nuorūkos, – sakė R.Ambrazevičienė.

Beįsideganti ugnis sandėliukų masyve numalšinta per 15 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų