REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Sharp“ pranešė pristačiusi naują mažų televizorių seriją LE350. Šiuos televizorius su 32 ir 39 colių (80 ir 97,5 cm) įstrižainės ekranais bus galima įsigyti dviejų spalvų – baltos ir juodos.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, šie televizoriai skirti tiems, kuriems patinka žiūrėti televizorių ne svetainėje, o virtuvėje, miegamajame ar darbo kambaryje. „Sharp“ LE350 televizoriai turi visas funkcijas, būdingas aukštesnės klasės modeliams, teigiama „Sharp“ pranešime.

REKLAMA

LE350 serijos televizoriuose yra HDTV, DVB-T ir DVB-C imtuvas, vaizdai rodomi „Full HD“ ekrane su LED apšvietimu ir plataus žiūrėjimo kampu (178°). Tarp kitų naudingų funkcijų yra USB garso ir vaizdo grotuvas, suderinamas su „DivX HD“, ir energijos taupymo režimas „Eco-Control“. Be to, LE350 suteikia prieigą prie naujų internetinių programų, mėgstamiausių žaidimų ir pramogų turinio svetainėje „Portal Aquos Net+“.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad naujieji „Sharp“ televizoriai gali būti valdomi išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu, naudojant atitinkamą programą, skirtą „Android“ ir „iOS“. Vartotojai taip pat galės įsirašyti mėgstamiausias programas ir filmus iš DVB-T ar DVB-C imtuvo į USB išorinį kietąjį diską (PVR).

LE350 televizoriuose yra HDMI (trys), SCART, VGA, garso išvesties jungtys, CI+, du USB kortelių lizdai ir RS-232C.

Pasak bendrovės atstovų, „Sharp“ LE350 serija jau pasirodė prekyboje. „Sharp“ LC-32LE350 televizorius kainuoja apie 1 570 Lt, o „Sharp“ LC-39LE350 – apie 2 060 Lt, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų