REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milano „Inter“ klubo medikų štabas pranešė, kad sekmadienio „Serie A“ rungtynėse prieš „Atalanta“ ekipą pakinklinių sausgyslių traumą patyręs puolėjas Antonio Cassano be futbolo turės pagyventi mažiausiai mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Minėtose rungtynėse, kuriose „Inter“ klubas, pirmaudamas 3-1, savo aikštėje sugebėjo pralaimėti rezultatu 3-4, A.Cassano aikštę priverstinai paliko 30 minutę, o atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog sužalojimui išgydyti reikės maždaug 30-40 dienų.

REKLAMA

„Antonio Cassano buvo atlikti išsamūs tyrimai, po to, kai jis susižalojo koją pirmajame „Inter“ ir „Atalanta“ rungtynių kėlinyje. Rezultatai parodė stiprų dešinės kojos pakinklinių sausgyslių patempimą“, - rašoma oficialiame „Inter“ ekipos pranešime.

Priminsime, kad mažiau negu prieš savaitę Milano miesto klubas jau buvo sulaukęs prastų žinių, nes mėnesiui dėl traumos iškrito puolėjas Rodrigo Palacio. Negana to, po sužalojimo vis dar nėra atsigavęs ir Diego Milito.

REKLAMA
REKLAMA

Po traumų virtinės „Inter“ gretose dabar lieka tik vienas sveikas vidurio puolėjas – Tomasso Rocchi, kuris rungtynėse prieš „Atalanta“ pelnė savo 100-ąjį įvartį „Serie A“ čempionate. Visgi, futbolininkas po mačo teigė nesąs labai linksmas, nes rungtynės buvo pralaimėtos.

„Įvarčio neįmušiau jau senokai, todėl man reikėjo įvarčio, kad vėl atgaučiau pasitikėjimą savimi. Visgi, negaliu būti labai laimingas, nors ir pasiekiau 100-ąjį įvartį lygoje. Būtų buvę daug geriau paminėti šį skaičių pergale, o ne pralaimėjimu“, - po mačo su „Atalanta“ teigė T.Rocchi.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų