REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas Marius Stankevičius aikštėje pasirodė pakilęs nuo atsarginių suolelio, o jo atstovaujamas Romos „Lazio“ klubas išvykoje iššvaistė turėtą persvarą ir vos išvengė pralaimėjimo kitai sostinės komandai „Roma“. Mačas baigėsi lygiosiomis 1-1.

REKLAMA
REKLAMA

16 minutę svečius į priekį išvedė legionierius iš Brazilijos Hernanesas. Saugo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas pasižymėjo po tikslaus komandos draugo Senado Luličiaus perdavimo.

REKLAMA

Po praleisto įvarčio šeimininkai stengėsi reabilituotis ir kuo greičiau rezultatą išlyginti, bet po pirmų 45 minučių abiejų komandų žaidėjai į persirengimo kambarius patraukė rezultatui esant 1-0.

Antrojo kėlinio pradžioje mačo arbitras suteikė galimybę „Lazio“ klubui savo turimą persvarą padvigubinti. 48 minutę teisėjas į „Roma“ ekipos vartus paskyrė vienuolikos metrų baudinį, bet pirmojo įvarčio autorius Hernanesas pasinaudoti galimybe nesugebėjo ir rezultatas liko nepakitęs.

REKLAMA
REKLAMA

Neįmuši tu – įmuša tau. Ši nerašyta futbolo taisyklė tapo skaudžia pamoka M.Stankevičiaus klubui, į kurio vartus krito išlyginamasis įvartis. 57 minutę Francesco Totti tiksliai realizavo arbitro paskirtą baudinį ir atstatė rungtynėse pusiausvyrą.

Negana to, ties šiuo įvarčiu svečių bėdos nesibaigė. 69 minutę už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas vidurio gynėjas Giuseppe Biava, todėl šeimininkai įgijo kiekybinę persvarą.

Deja, bet „Roma“ komandos futbolininkams pasinaudoti kiekybine persvara nepavyko ir susitikimas baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 1-1. Ekipos pasidalino po tašką.

Po ilgos traumos į rikiuotę grįžęs M.Stankevičius trenerio Vladimiro Petkovičiaus sprendimu buvo registruotas rungtynėms ir aikštėje pasirodė po keitimo. 89 minutę lietuvis aikštėje pakeitė komandos draugą Stefaną Radu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų