REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuo metu, kai būsimo „Need for Speed“ filmo komanda dar tik pradėjo sukti naująją juostą Kalifornijoje, gatvės lenktynininku tapusio buvusio FTB agento Briano O‘Connerio ir jo draugo, bėglio Dominico Toretto vaidmenis atliekantys Paulas Walkeris ir Vinas Dieselis skaičiuoja dienas iki jauniems automobilių entuziastams skirto superhito „Greiti ir įsiutę“ šeštos dalies premjeros, kuri įvyks jau gegužės 24 d.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šiek tiek žinome apie scenarijų netgi matėme oficialų anonsą, kuris pirmą kartą publikai buvo parodytas vasario mėnesį vykusių „Super Bowl“ varžybų metu. Kaip dauguma itin populiarios „Greiti ir įsiutę“ frančizės dalių, naujoji taip pat neišvengiamai taps tema parodijoms. Vieną iš pirmųjų, o galbūt ir pačią pirmą parengė radijo bangomis valdomų automobilių specialistai „NitroRCX“.

Vyrukai tiesiog paėmė „Greiti ir įsiutę 6“ anonsą ir visas scenas su automobiliais, sunkvežimiais ir lėktuvais pakeitė savo klipais, kuriuose naudojami radijo bangomis valdomi sumažinti modeliai. Kaip ši parodija atrodo greta originalo, galite pažiūrėti patys:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų