REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalio apranga – puikus būdas eksperimentuoti įprastu jūsų stiliumi. Savaitgaliui dažniausiai renkamasi laisvas ir neįpareigojantis stilius. Tai metas, kuomet galime atsikvėpti nuo visą savaitę vilkimų mokyklinių uniformų, klasikinių kostiumėlių ar įvairių kitų, darbui skirtų, drabužių ir tiesiog mėgautis mada. Sukurti neįpareigojantį stilių savaitgaliui galima pačiais įvairiausiais būdais. Tikimės, jog mūsų pateikiamos idėjos, jums pagalbės ir jums daugiau nebereikės ilgai sukti galvos, ką apsivilkti savaitgaliui.

REKLAMA
REKLAMA

1. Atlasiniai bėgimo šortukai

Sportinis stilius šiuo metu yra itin madingas, tad sportinio stiliaus šortukai yra puikus pasirinkimas savaitgaliui. Norint sukurti ne visiškai sportinį stilių, prie šortukų vilkėkite tvarkingo ar išraiškingo stiliaus palaidines. Aptemti sportinio stiliaus šortukai puikiai atrodys kartu su medvilninio audinio palaidinėmis, suvarstomais sportinio stiliaus bateliais bei priderintu drobiniu krepšiu.

REKLAMA

2. Laisvos palaidinės

Džinsai ir palaidinė - populiariausias savatgalio derinys. Paprastas ir kasdieniškas stilius gali atrodyti šauniai, įprastus marškinėlius pakeitus dailia laisvo stiliaus medvilnine palaidine. Palaidinės stilius turėtų būti ne tik žaismingas , bet ir šiek tiek rafinuotas.

3. Plačios kelnės

Laisvos, iš lengvo šilkinio audinio pasiūtos, kelnės tobulai tinka savaitgalio aprangai. Norėdamos būti ypač madingos rinkitės šiuo metu itin madingus grafinius raštus. Prie šių kelnių priderinus paprasto stiliaus marškinėlius, surišamas basutes sukursite puikiai tiek vakarui, tiek dienai tinkantį derinį.

REKLAMA
REKLAMA

4. Išblukusio džinso audinys

Tai gali būti aptemti džinsai, karpyto audinio liemenės ar darbinio stiliaus marškiniai. Kad ir ką bepasirinktumėte, viską rinkinės šviesiausių spalvų. Pavasario/vasaros sezonu itin madinga vasarinių suknelių ir iš šio audinio pasiūtų liemenių derinys, pagyvintas madingais aksesuarais.

5. Ilgaauliai sportiniai bateliai

Savaitgalio metu leiskite savo pėdoms atsikvėpti it avėkite šiuos, itin patogius, sportinius batelius. Šiuo metu jie ypač populiarūs ir puikiai atrodo kartu su trumpomis suknelėmis ar aptemtais džinsais. Praktiškumo sumetimais, ilgaaulius sportinius batelius labiau patartina rinktis neutralių spalvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Įvairiaspalviai džinsai

Šiuo metu mados tendencijų viršūnėje esantys įvairiaspalviai džinsai yra puikus pasirinkimas savaitgaliui. Prie šių džinsų priderinus baltą, klostėmis padailintą, palaidinę sukursite kerinčiu gaivumu dvelkiantį įvaizdį.

7. Ilgi sijonai

Šio tipo sijonai puikiai tiks nenorinčioms savo figūros pabrėžti moterims arba tiesiog toms, kurios nori atrodyti kerinčiai, dėvint nevaržančio tipo drabužius. Prie jų, pagal savo skonį, priderinusios berankovius marškinėlius ir derinčius aksesuarus, sukursite žavintį derinį savaitgaliui.

REKLAMA

8. Įvairiaspalvė avalynė

Savaitgaliui rinkitės įvairiaspalvę avalynę. Nesvarbu ar renkatės basutės, laivelius, sportinius batelius, ar aukštakulnius – visus juos rinkitės įvairiaspalvius.

9. Trumpi kombinezonai

Nėra nieko žaismingesnio ir žavingesnio už šiuos kombinezonus. Yra sakančių, jog tai nepraktiški, nemieli drabužiai, tačiau jeigu radote puikiai jums tinkantį, neabejokite, jog tai taps vienu iš jūsų mylimiausių drabužių. Ilgesnio tipo kombinezonai puikiai atrodys kartu su odinėmis basutėmis, šiaudine skrybele bei nedidele tašyte.

Tai tik kelios idėjos renkantis aprangą savaitgaliui. Pasirinkite jums priimtiniausią ir mieliausią aprangą šioms, pačioms maloniausioms, savaitės dienoms.

Parengė Raminta MURAUSKAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų