REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės „Commercial Union Lietuva“ pensijų kaupimo paslaugas pradeda platinti AB bankas „Snoras“.

REKLAMA
REKLAMA

Bendradarbiavimo sutartį su banku pasirašiusi  gyvybės draudimo ir pensijų fondų bendrovė „Commercial Union Lietuva“ šiuo metu turi daugiau kaip 130 tūkst. antros pakopos pensijų kaupimo sutartis sudariusių klientų, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Augant bendrovės „Commercial Union Lietuva“ paslaugų apimtims, džiaugiamės galimybe dar labiau praplėsti paslaugų platinimo žemėlapį. Prie mūsų bendrovės daugiau kaip 550 draudimo konsultantų tinklo nuo šiol prisijungia ir „Snoras“, iš visų Lietuvos bankų turintis plačiausią klientų aptarnavimo tinklą. Tikimės, kad mūsų bendrovės ir banko „Snoras“ klientai įvertins teikiamų paslaugų kokybę ir jų patogumui diegiamas naujoves, – kalbėjo „Commercial Union Lietuva“ generalinė direktorė Asta Ungulaitienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuolat tobuliname vartotojams teikiamus bankinius produktus, plečiame finansinių paslaugų asortimentą. Finansinių paslaugų paketą papildę pensijų kaupimo paslauga, tikime, jog plečiamas finansinių paslaugų spektras gyventojams leis patogiau ir su mažiausiomis laiko sąnaudomis atlikti visas jiems reikiamas operacijas ir sutvarkyti būtinus reikalus vienoje vietoje – viename iš banko klientų aptarnavimo skyrių, kurių tinklas yra plačiausias ir patogiausiai išdėstytas visoje šalyje“, - teigia AB banko „Snoras“ prezidentas Raimondas Baranauskas.

Renkantis pensijų fondus, patariama apsvarstyti galimą riziką ir priimti ilgalaikį galiojantį sprendimą. Klientų lėšos į pensijų fondus atidedamos daugeliui metų į ateitį, todėl labai svarbūs bendrovės ilgo laikotarpio finansiniai rodikliai ir patikimumas. Bendrovei „Commercial Union Lietuva“ patikėtų klientų lėšų saugumą užtikrina „Aviva“ grupės profesionalumas ir tvirtas finansinis užnugaris, o ilgametė tarptautinė patirtis suteikia galimybių klientams naudotis profesionaliomis investavimo paslaugomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų