REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Remiantis ekrano nuotraukomis, patekusiomis į naujienų portalo „ZDNet“ žurnalistų rankas, kompanija „Microsoft“ apsisprendė dėl galutinio atnaujintos „Windows 8“ operacinės sistemos varianto, kuris dabar žinomas kodiniu pavadinimu „Windows Blue“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau ne kartą rašyta, atnaujinimas turėtų pasirodyti šių metų rugpjūčio mėnesį. „Windows Blue“ taps pirmąja „Windows 8“ atnaujinimų cikle, tačiau šiuo vardu vadinsis ne tik ši operacinė sistema, tačiau ir platus kompanijos produktų spektras, įskaitant „Windows Phone“ ir „Windows RT“. Pastaroji greičiausiai vadinsis „Windows RT 8.1“.

REKLAMA

Internete pasirodžiusioje nuotraukoje matoma operacinės sistemos versija „Build 9375“, t.y. naujesnė, nei anksčiau pasklidęs ISO atvaizdas. Toks pavadinimas dar kartą patvirtina, jog pirmasis atnaujinimas nebus vienintelis, kol dienos šviesą pamatys operacinė sistema „Windows 9“.

Taip pat kai kurie ekspertai iškėlė hipotezę, kad ruošiamas „Microsoft“ atnaujinimas gali būti mokamas, tačiau „Microsoft“ oficialiai to nei patvirtino, nei paneigė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų