REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 10 dieną Panevėžio „Cido“ arena pavirs kovos ringu. Po aštuonerių metų pertraukos į areną grįš Lietuvos bušido federacijos (LBF) organizuojamas tarptautinis bušido turnyras SWAT’36, kuriame dėl pergalės kovos gerai žinomi Lietuvos ir užsienio kovotojai.

REKLAMA
REKLAMA

„Populiarumu ir profesionalumu nenusileidžiantys didiesiems bušido turnyrams, SWAT turnyrai per savo trylikos metų gyvavimo istoriją mūsų šalyje stipriai išpopuliarėjo ne tik visoje Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Kiekviename serijos turnyre sulaukiame vis daugiau kovotojų, auga ir į renginius ateinančių dvikovių sporto šakų aistruolių skaičius“, – sako Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis.

REKLAMA

SWAT turnyrai – tai kovinių sporto šakų turnyrų ciklas Lietuvoje, kuriuo siekiama populiarinti kovines sporto šakas ir kelti sportininkų meistriškumą. Šiuose turnyruose dalyvauja ne tik jau profesionalais tapę dvikovos sporto šakų atletai, bet ir sparčiai kylantys Lietuvos bei užsienio šalių kovotojai.

„Šiais metais LBF nusprendė suorganizuoti SWAT turnyrą Panevėžyje neatsitiktinai – šį miestą mes pažįstame kaip stiprių kovos menų atstovų gimtinę. Be to, kai pirmą kartą, prieš aštuonerius metus, Panevėžyje rengėme bušido turnyrą, šis sulaukė ypač didelio miestiečių dėmesio. Todėl labai džiaugiamės, jog po ilgos pertraukos bušido vėl grįš į Panevėžį“, – sako D. Simanaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Panevėžyje įvyksiančiame turnyre susikaus gerai žinomi, didelę patirtį tarptautiniuose turnyruose turintys kovotojai. Geriausi sportininkai iš skirtingų Lietuvos klubų stos prieš varžovus iš Rusijos, Latvijos, Baltarusijos ir Lenkijos. Iš viso Panevėžio „Cido“ arenos ringe įvyks 12 kovų, vyksiančių pagal LBF patvirtintas taisykles.

Renginio metu, be įspūdingų kovų, sirgaliai sulauks daug malonių staigmenų. Sporto aistruoliams koncertuos ir populiari merginų grupė. Be to, vyks projekto „Bušido Angels“ (BA) merginų finalinė atranka. Tad įspūdingos kovos vyks ne tik tarp geriausių kovotojų, bet ir gražiausių merginų. Bilietus į gegužės 10 d. Panevėžio „Cido“ arenoje vyksiantį SWAT’36 turnyrą platina „Tiketa“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų