REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienį Ispanijoje ir toliau vyko 30-ojo „La Liga“ čempionato turo rungtynės. Šalies sostinėje Madride susitiko dvi šio miesto ekipos – „Getafe“ ir „Atletico“. Komandų akistata baigėsi be įvarčių, tad ekipos pasidalino po tašką.

REKLAMA
REKLAMA

Verta paminėti, kad 72 minutę ir per pridėtinį laiką raudonas korteles atitinkamai gavo „Atletico“ gynėjas Diego Godinas ir saugas Mario Suarezas, tad svečiai mačą baigė devyniese, o prarasti du taškai reiškia, kad atsilikimas nuo antrosios vietos lygoje didėja iki 4 taškų.

REKLAMA

Tuo metu Osasunos mieste vyko dviejų turnyro vidutiniokų, vietos „Osasuna“ ir Barselonos „Espanyol“ klubų, dvikovą. Ją rezultatu 2-0 laimėjo svečiai, dėka 51 minutę ir per pridėtinį laiką kritusių Hectoro Morenos ir Wakaso Mubarako įvarčių.

Pergalę tokiu pačiu rezultatu 0-2 išvykoje šventė ir „Rayo Vallecano“ futbolininkai įveikę Vigos „Celta“ ekipą jų sirgalių akivaizdoje. 14 ir 83 minutę atlikti Piti bei Andrija Delibašičiaus tikslūs smūgiai ir pralaimėjimas „Celta“ klubui prislopino viltis kovoje dėl išlikimo lygoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų