REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio popietę Italijos „Serie A“ čempionate sužaistos centrinės 31 turo rungtynės. Jose susitiko turnyrinės lentelės kaimynai „Fiorentina“ ir „Milan“ klubai. Po atkaklios kovos susitikimas baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2-2.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame kėlinyje dominavo svečiai. Jau 14 minutę „madų sostinės“ klubą į priekį išvedė buvęs Florencijos miesto ekipos narys Riccardo Montolivo, kurio įvartis į buvusios komandos vartus leido išsiveržti „Milan“ į priekį minimaliu rezultatu 1-0.

REKLAMA

40 minutę milaniečiai įgijo kiekybinę persvarą. Už taisyklių pažeidimą raudoną kortelę prieš save išvydo „Fiorentina“ komandos vidurio gynėjas Nenadas Tomovičius, todėl prieš antrąjį kėlinį šeimininkai gerokai susikomplikavo savo padėtį.

Antrojo kėlinio viduryje „Milan“ savo turimą persvarą padvigubino. 62 minutę įvartį į varžovų komandos vartus įmušė Mathieu Flamini, kuriam rezultatyvų perdavimą atliko pirmojo įvarčio autorius R.Montolivo.

REKLAMA
REKLAMA

Kai atrodė, kad svečiai visiškai perėmė iniciatyvą į savo rankas, 66 minutę arbitras į „Milan“ klubo vartus paskyrė vienuolikos metrų baudinį. Pastarąjį tiksliai realizavo Adamas Ljajičius ir rezultatas tapo 2-1.

Negana to, milaniečių košmaras nesibaigė. 73 minutę į svečių vartus buvo paskirtas dar vienas 11 metrų baudinys, bet šį kartą baudinį tiksliai realizavo Davidas Pizarro.

Likusios 15 antrojo kėlinio minučių buvo atkaklios, bet daugiau įvarčių neįmušė nei „Fiorentina“, nei „Milan“ komandų futbolininkai. Rungtynės baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2-2 ir ekipos pasidalino po tašką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų