REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau nei 290 kilogramų sverianti mergina, susirgusi pavojinga odos infekcija, ligoninėje kovoja dėl gyvybės, informuoja Dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Georgia Davis, anksčiau vadinta storiausia Didžiosios Britanijos paaugle, į ligoninę pateko dėl odos infekcijos vadinamos cellulitis. Ji dažnai praranda sąmonę, jai dirbtinai palaikomas kvėpavimas.

REKLAMA

Anksčiau gulėdama ligoninėje 9 mėnesius ji numetė šiek tiek daugiau nei 100 kilogramų, tačiau grįžusi namo dėl nesveikos mitybos per į mėnesius vėl priaugo 50 kilogramų.

Cellulitis, kuri paprastai yra lengvai išgydoma, požymiai pirmiausiai atsirado ant jos kojos, tačiau vėliau pavojingai išplito ant viso kūno odos.

Nutukę asmenys susiduria su padidėjusia cellulitis rizika dėl plonėjančios ir trūkinėjančios odos bei sumažėjusios cirkuliacijos, kuri leidžia atsirasti ir plisti bakterijoms.

Jei infekcija patenka į kraują, ji gali sukelti sepsį ir rimtą pavojų gyvybei.

Mergina, kaip jau buvo minėta, nutuko dėl nesveikos mitybos: ji per savaitę iš greito maisto restoranų užsisakydavo iki 20 kebabų bei kiauras dienas mėgaudavosi šokoladu, bulvių traškučiais ir „Coca Cola“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų