REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italas Mario Balotelli disciplinos nesilaiko ir „Milan“ klube. Buvęs „Manchester City“ komandos narys sekmadienio rytą, kelionės metu į Florencijos miestą, traukinyje buvo pastebėtas rūkant cigaretę. Kadangi tai Milano komandos taisyklės draudžia, puolėjas pirmadienį turės susimokėti baudą.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininką apie gresiančią baudą įspėjo komandos draugas M‘Baye Niangas, kuris apie tai buvo informuotas kartu su ekipa į rungtynes vykusio klubo viceprezidento Adriano Galliani. Pastarajam toks puolėjo poelgis ne itin patiko.

REKLAMA

M.Balotelli rūkyti nevengė ir „Man City“ klube. Per puolėjo praleistus pustrečių metų Anglijoje, fotografai ne kartą užfiksavo futbolininką rūkant viešoje vietoje, bet už tai Mančesterio miesto ekipa savo nario nebausdavo.

Ne paslaptis, kad Italijos rinktinės puolėjas garsėja neprognozuojamu elgesiu. Daugelis žino ir tai, jog italas iš kantrybės yra išvedęs ne vieną trenerį. „Super Mario“ į atlapus kibo net pats „City“ strategas Roberto Mancini.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant žalingų įpročių, M.Balotelli „Milan“ klube rungtyniauja tiesiog įspūdingai. Per sužaistas šešerias rungtynes italas pasižymėjo septynis kartus. Futbolininkas per keletą rungtynių įmušė dvigubai daugiau įvarčių, nei per praleistą pusmetį „Man City“ komandoje, kurioje per 20 susitikimų pelnė vos tris įvarčius.

Puolėjas užtikrintai jaučiasi ir šalies futbolo rinktinėje. Šiemet Mario spėjo sužaisti tris rungtynes ir per jas įmušti tris įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų