REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvieną mėnesį žurnalas „Motor“ skelbia geriausias automobilių reklamas, tad žvilgtelkime, kas sublizgėjo kovo mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Renault Megane: Kimis vėl pasiklydo

Panašu, kad blaškymasis keliuose tapo naujuoju Kimio Raikkoneno užsiėmimu. Šį kartą suomis sėdi ne prie Lotus E20, vairuoja Renault Megane.

REKLAMA

Citroen DS5 Hybrid4: Meluojate!

Na, ne, šis vaikinas tiesiog meluoja! 200 arklio galių, keturi varomieji ratai ir tik tokios kuro sąnaudos – to negali būti!

"Toyota": plaukimo pamokos su poniu

Plaukimo pamokos ant ponio? Galima organizuoti sklandymą su jūrų vėpliu ar net pereiti prie ryklių!

Volkswagen Passat: „Harlem Shake“

Interneto hitas „Harlem Shake“ dominuoja ir šioje reklamoje.

"Renault Zoe“: Sienos griovimas

Elektriniai automobiliai – tai ne naujiena. Bet Renault Zoe – kitoks, tad ir rinkos tendencijas lyginant jį su kitais kompaktiškais automobiliais galima palyginti su masyvios betoninės sienos griovimu, bet apie visą tai pasakoja reklaminis klipas.

REKLAMA
REKLAMA

Harley-Davidson: būti vyru Motociklams, ypač jei jie vairuoja „Harley-Davidson“ nereikia pasakoti, kas yra vyriškumas. Kiekviena save gerbiantis motociklo savininkas nesivargins skrudinti duonos skrudintuvėje, o tai padarys su litavimo lempa, kiaušinį suvalgys su lukštais, nesivargins skalbti drabužių, o šiukšles su visa šiukšliadėže išmes tiesiai pro langą.

Chevrolet Impala: Tobulas džentelmenas Po Harley-Davidson reklamos – tikra atgaiva yra siužetas apie sedaną "Chevrolet Impala". Grakštumas, subtilumas ir elegancija...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

BMW teleservisas: mašina, kuri visada su jumis

Jei automobilis jums skambina telefonu, svarbu neišsiduoti, kad jūs kalbate su automobiliu, nes bičiuliai jums gali iškviesti medikų komandą.

Kia Sorento: parkavimosi guru

Šis vaizdo klipas - puikus įrodymas, kad miesto šurmulyje ir perpildytose stovėjimo aikštelėse Kia Sorento yra tikras išsigelbėjimas nuolat nerimaujantiems dėl vietos parkavimui. Pažiūrėkite šį vaizdo klipą ir patys tuo įsitikinsite.

Mercedes-Benz E-klasė: Patarėjas

Atnaujintas Mercedes-Benz E-klasės yra toks kietas, kad gali ne tik jus perspėti apie kliūtis, jei žiopsote, bet ir padės priimti svarbius sprendimus asmeniniame gyvenime.

Lada Signet: visas automobilis už pusę kainos?

Apie tai, iš ko jau dvidešimt metų juokiasi Kanados gyventojai, sužinosite pažiūrėję šį vaizdo siužetą, juk tai nemari klasika...

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų