REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo treneris Jose Mourinho dar kartą pareiškė, kad jis vieną dieną grįš į Milano „Inter“ klubą, tačiau tai tikrai nebus kitą sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Portugalas Milano miesto komandoje dirbo nuo 2008 iki 2010 metų ir per tą laiką iškovojo visus galimus trofėjus.

REKLAMA

J.Mourinho paskutiniu metu yra siejamas su išvykimu iš „Real“ klubo. Su strategu yra linksniuojami ir jo buvę klubai Londono „Chelsea“ bei „Inter“. Dabar portugalas patvirtino, kad jis grįš į „Inter“ ekipą, bet tikrai ne kitam sezonui.

„Aš noriu grįžti į „Inter“, bet to tikrai nebus kitą sezoną. Apie tai aš tikrai nemeluoju. Dar kartą pakartosiu, kad aš noriu grįžti į „Inter“, bet taip pat noriu grįžti ir į Angliją. Mano kitas klubas tikrai nebus „Inter“, bet ateityje aš ir vėl jį treniruosiu“, - kalbėjo J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

J.Mourinho taip pat buvo paklausta apie Miuncheno „Bayern“ klubo pergalę prieš Turino „Juventus“ rezultatu 2-0 ir portugalas pabrėžė, kad tai jo nenustebino.

„Šios komandos abi yra tikrai geros. Nenustebau, kad tas rungtynes laimėjo „Bayern“ ir aš tikrai nenustebsiu, jei atsakomąjį mačą laimės „Juventus“ klubas“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų