REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internetinė tiesioginių sporto transliacijų televizija SportoTV.lt pristato dovanėlę sporto mėgėjams Lietuvoje – programėlę, skirtą išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, suteikiančią galimybę realiu laiku stebėti tiesiogines vaizdo transliacijas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

SportoTV.lt programėlė leis ne tik stebėti tiesiogines įvairių sporto šakų transliacijas, bet ir atlikti daugybę kitų funkcijų. „Sukūrėme specialią programėlę išmaniesiems įrenginiams, kuri leis mūsų lankytojams labai patogiu būdu stebėti rungtynes gyvai, skaityti, stebėti naujienas, sekti statistiką ir gauti visą kitą informaciją per išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius“, – apie naująją SportoTV.lt iniciatyvą kalbėjo projekto vadovas Jonas Stadalninkas.

REKLAMA

Išmaniųjų telefonų programėlės Lietuvoje – sparčiai populiarėjantis reiškinys. Paklausiausias programėles lietuviai yra atsisiuntę kelis dešimtis tūkstančių kartų. Tuo tarp vien iš „Google play“ aplikacijų parduotuvės žmonės iš viso pasaulio per vieną sekundę atsisiunčia po 600 programėlių telefonams.

Kaip bebūtų, tiesioginėms sporto transliacijoms skirtos programėlės mūsų šalyje – naujovė. Žiūrovai Lietuvoje gyvas sporto šakų transliacijas kol kas galėjo stebėti tik televizoriaus ar kompiuterio ekrane.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai dar vienas SportoTV.lt žingsnis arčiau mūsų klientų, žiūrovų. Sprendimas investuoti į programėlės sukūrimą yra orientuotas į ateitį, kadangi šios technologijos vystosi labai sparčiai ir kasmet ženkliai daugėja žmonių, kurie naudojasi išmaniaisiais telefonais“, – tvirtino J.Stadalninkas.

Naująja SportoTV.lt programėlę, skirtą „Apple iOS“ bei „Android“ operacinėms sistemoms, jau šiandien galima nemokamai parsisiųsti ir įsidiegti į išmaniųjų įrenginį iš „App store“ bei „Google play“ parduotuvių.

Programėlėje galėsite stebėti visas SportoTV.lt transliuojamas sporto rungtynes, peržvelgti video archyvą, skaityti naujienas bei atrasti kitų, Jums patogių funkcijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų