REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklalapis „iFixit“, gerai žinomas savo patarimais dėl vieno ar kito elektronikos gaminio remonto galimybių, šį kartą ant savo „operacinio“ stalo pasiguldė išmanųjį telefoną „HTC One“. Specialistų verdiktas labai paprastas: „Melskitės, kad jūsų pirkinys nesulūžtų“.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbant konkrečiau, įrenginys įvertintas 1 balu iš 10 galimu, kai didžiausias balas duodamas tiems, kuriuos suremontuoti galima be didesnių problemų. Kitais žodžiais tariant, „iFixit“ inžinieriai mano, jog pataisyti HTC flagmano praktiškai neįmanoma. Sunkumai prasidėjo dar bandant atidaryti išmaniojo telefono korpusą. Galų gale jis pasidavė, tačiau buvo nepataisomai pažeistas plastikinis ekrano rėmelis.

REKLAMA

„HTC One“ akumuliatorius įrengtas iš kitos pagrindinės plokštės pusės toje vietoje, kurioje minėtas rėmelis susijungia su korpusu. Komplektuojančios dalys padengtos plonu vario sluoksniu, kad pavyktų pasiekti geresnių izoliacinių savybių, tačiau specialistai padarė išvadą, kad dėl nepakankamo storio jį lengva pažeisti. Be to, naujas sluoksnis po komponentų keitimo galėtų atsirasti tik rankas pridėjus specialistams su specialia įranga.

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelis pozityvus atsiliepimas apie „HTC One“ buvo toks: puiki komplektuojančių dalių kokybė. Taigi belieka tikėtis, kad būtent kokybė leis vartotojui apsieiti be garantinių centrų specialistų pagalbos.

O mes savo ruožtu raginame su savo būsimu pirkiniu elgtis kuo atsargiau – nors HTC flagmanas atrodo tvirtai, tačiau mėtymo testuose jis gali sėkmingai sulūžti, kaip matote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų