REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį atlikti išsamūs tyrimai patvirtino, kad „Barcelona“ klubo atakų lyderis Lionelio Messi patyrė dešinės kojos šlaunies dvigalvio raumens traumą, todėl baiminamasi, jog futbolininkas gali praleisti kito trečiadienio UEFA Čempionų lygos rungtynes su Paryžiaus „Saint-Germain“.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį vykusiose pirmosiose rungtynėse su PSG argentinietis pelnė pirmąjį įvartį, kurio dėka jo komanda po pirmojo kėlinio pirmavo 1-0, tačiau po pertraukos aikštėje vietoj L. Messi pasirodė saugas Cescas Fabregasas. Mačas baigėsi 2-2.

REKLAMA

„Barcelona“ klubas praneša, kad L. Messi dėl traumos negalės padėti komandai šeštadienio Ispanijos „La Liga“ rungtynėse prieš „Mallorca“, tačiau bus daroma viskas, kad pagrindinis katalonų futbolininkas būtų pasiruošęs atsakomajai dvikovai su PSG.

„Atlikti tyrimai patvirtino, kad Messi patyrė traumą. Jis susižalojo dešinės kojos šlaunies dvigalvį raumenį. Šeštadienį prieš „Mallorca“ jis tikrai nežais, o ar bus pasiruošęs rungtynėms prieš PSG, priklausys nuo gijimo“, - praneša „Barcelona“ medikų štabas.

Tuo tarpu pats L.Messi savo „Facebook“ profilyje paskelbė: „Aš greitai pasveiksiu, laimei trauma nėra tokia rimta. Man labai gaila dėl Javiero Mascherano (kuris antradienį patyręs traumą nežais šešias savaites), linkiu jam stiprybės ir tikiuosi jį kuo vėl išvysti aikštėje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų