REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos „Barcelona“ komandos prezidentas Sandro Rosellis išreiškė norą „Camp Nou“ stadione išvysti naująjį popiežių Pranciškų. Katalonų klubo vadovas atskleidė, kad iš Argentinos kilusiam popiežiui jau išsiųstas oficialius pakvietimas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis katalikų bažnyčios vadovas yra savo gimtojo Buenų Airių miesto „San Lorenzo“ komandos gerbėjas, todėl ne paslaptis, kad popiežius mėgsta futbolą. „Barca“ viliasi, kad pastarasis sutiks aplankyti savo tautiečius Lionelį Messi ir Javierą Mascherano.

REKLAMA

„Norėčiau jus pakviesti atvykti stebėti rungtynes „Camp Nou“ stadione ir mėgautis mūsų komandos žaidimu, o labiausiai L.Messi ir J.Mascherano, kurie šiai minčiai pritarė labiausiai“, - rašoma oficialiame pranešime.

Manoma, kad popiežius „Barcelona“ klubo pasiūlymo neatsisakys ir sutartą dieną atvyks stebėti katalonų komandos žaidimo.

Visai neseniai Italijos rinktinės treneris Cesare Prandelli išreiškė norą popiežiui Pranciškui surengti rungtynes tarp Argentinos ir Italijos rinktinių. Strategas viliasi, kad jam įgyvendinti savo planą pavyks.

Kol kas popiežius Pranciškus rūpinasi tik katalikų bažnyčios reikalais, todėl jis futbolo treneriams ir komandų vadovams konkrečių bei oficialių atsakymų dar nepateikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų