REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

5 liūdnai pasibaigusios grožio operacijos

Vietoj patobulinimų – sveikatos sutrikimai ir net mirtis

1. Pasidariusi 4 tūkst. svarų sterlingų kainavusią krūtų didinimo operaciją moteris pastebėjo, kad dalis implanto kyšo iš krūtinės

1. Pasidariusi 4 tūkst. svarų sterlingų kainavusią krūtų didinimo operaciją moteris pastebėjo, kad dalis implanto kyšo iš krūtinės

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lauren Yardley visada svajojo apie moterišką figūrą, tad būdama 25-erių galiausiai nusprendė pakeisti savo „berniukišką“ krūtinę ir nusipirkti tai, ko nedavė motina gamta. Už operaciją, kurios metu A dydžio krūtinė buvo padidinta iki DD dydžio, mergina sumokėjo beveik 4 tūkst. svarų.

REKLAMA

Jos siaubui, praėjus vos 2 mėnesiams po operacijos ėmė reikštis vieno iš implantų atmetimo reakcija. Po kelių savaičių implantas ėmė kristi iš savo vietos ir išsikišo pro odą. Dabar slaugytoja dirbanti mergina apie galimas krūtinės didinimo operacijos nesėkmes siekia informuoti kuo daugiau kitų moterų.

2. Prastai pritvirtintas užpakalio implantas buvusiai striptizo šokėjai vos nekainavo gyvybės

American Renee, buvusi striptizo šokėja ir VIP naktinio klubo darbuotoja, norėjo pasididinti užpakalį, kad išlaikytų vienos seksualiausių nuodėmių miesto merginų statusą. Tačiau šis troškimas vos neatėmė jai gyvybės. Jos pačios į „Youtube“ įdėtą filmuką apie slankiojančius užpakalio implantus peržiūrėjo daugiau nei 1 milijonas žmonių. Dabar keturių atžalų mama tikisi įspėti kitus asmenis, kurie ryžtasi tokiai pavojingai operacijai.

REKLAMA
REKLAMA

3. Savarankiškai atlikus plastinę operaciją deformavosi moters veidas

Nuotraukoje galite matyti savarankiškai atliktos plastinės operacijos pasekmes. Pati moteris apie šią operaciją sako: „Tai košmaras, kuris, atrodo, nesibaigs niekada.“ Moteris, prisistatanti Mary vardu, pasakoja, kad dėl nelaimės gali kaltinti tik save. Ieškodama nebrangios silikono injekcijos, kurią galėtų susileisti pati, moteris į lūpas ir veidą susišvirkštė internetu pirkto silikono. Nors iš pradžių atrodė, kad viskas puikiai pavyko, po paros prasidėjo komplikacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Silikono procedūra Mary nebuvo naujas dalykas. Anksčiau ji buvo sumokėjusi 1 tūkst. svarų sterlingų gydytojui už silikono injekciją, kurios tikslas buvo paslėpti randą. Gydytojas naudojo tokiai procedūrai tinkančią ir aukštos kokybės medžiagą, o pačios Mary nusipirktas silikonas tam nebuvo pritaikytas. Mary prisipažįsta maniusi, kad jai pavyks viską pasidaryti pačiai, mat stebėjo gydytojo darbą.

4. Moteriai, numetusiai 60 kilogramų, kūno formas sugadino prastai atlikta pilvo klostės operacija

Helena Grace vos galėjo patikėti savo sėkme, kai sužinojo, kad nacionalinė sveikatos sistema padengs jos pilvo klostės operacijos išlaidas. Dėl skrandžio padalijimo operacijos 60 kilogramų per metus numetusi 36-erių auklė liko su didelėmis suglebusios odos raukšlėmis. Tačiau operacija, turėjusi jai padėti galutinai susigrąžinti pasitikėjimą savimi ir gražią figūrą, nepavyko. Jos rezultatas – deformuotas kūnas.

REKLAMA

5. Vyras mirė dėl penio didinimo operacijos (injekcija)

Naujajame Džersyje moteris buvo apkaltinta žmogžudyste, kai buvo išsiaiškinta, jog ji suleido silikono injekciją vyrui į penį. Praėjus parai po šios procedūros vyras mirė nuo kraujo krešulio. 22 metų auka norėjo pasididinti penį už prieinamą kainą. Operaciją atlikusi Kasia Rivera taip pat kaltinama dėl neteisėtos medicininės praktikos.

Oddee.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų