REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto apylinkės teisme prieš dvejus metus nuteistas Ivanas Gedvila taip ir nepasirodė, todėl paskelbta jo paieška, o policija įpareigota jį atvesdinti prievarta.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus miesto apylinkės teismas antradienį ketino pradėti nagrinėti Vilniaus miesto apylinkės prokurorų prašymą skirti I. Gedvilai kitą bausmę, nes vyras taip ir nesugebėjo sumokėti prieš dvejus metus jam skirtos penkių tūkstančių litų baudos už tai, kad įžeidė Dalią Grybauskaitę.

REKLAMA

Elektroniniame laiške vilnietis koneveikė Lietuvos vadovę, išvadino ją valstiete dėl to, kad nesuteikė Lietuvos pilietybės JAV čiuožėjai Katherine Copely, kuri šoko poroje su Deividu Stagniūnu.

Po įvykio policija nustatė asmenį, kurio namuose ketinta atlikti kratą ir patikrinti kompiuterį. Tačiau V. Gedvila neįsileido Trečiojo policijos komisariato darbuotojų, o vienam jų smogė į krūtinę.

Pasitelkus patrulių pagalbą įtariamasis buvo suimtas.

Dėl valstybės vadovės įžeidimo teismas I. Gedvilai skyrė penkių tūkstančių litų baudą. Beje, net teisiamųjų suole vyras rodė nepagarbą Prezidentei ir vadino ją kalėjimo prižiūrėtoja.

Nuteistasis nesumokėjo baudos ir tikino esąs nemokus. Teismo antstoliai buvo priversti kreiptis į prokuratūrą, o ši nutarė pakeisti bausmę areštu arba viešaisiais darbais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų