REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vėlų antrąjį šv. Velykų vakarą Anglijoje sužaistos vienerios „Premier“ lygos 31 turo rungtynės. Pergalę savo žiūrovų akivaizdoje šventė Londono „Fulham“ ekipa. Trenerio Martino Jolo treniruojamas klubas rezultatu 3-2 palaužė to paties miesto „Queens Park Rangers“ komandos pasipriešinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimas „Craven Cottage“ stadione prasidėjo įvarčiais. Jau aštuntąją minutę teisėjo paskirtą vienuolikos metrų baudinį tiksliai realizavo puolėjas Dimitaras Berbatovas, po kurio smūgio šeimininkai išsiveržė į priekį minimaliu rezultatu 1-0.

REKLAMA

Įpusėjus kėliniui į QPR komandos vartus krito antrasis įvartis. 22 minutę dublį šiame mače pelnė D.Berbatovas, kuriam rezultatyvų perdavimą atliko ekipos draugas Damienas Duffas.

Artėjant pirmosios rungtynių dalies pabaigai „Fulham“ klubo strategas Martinas Jolas buvo priverstas atlikti keitimą, kai dėl traumos susitikimo tęsti negalėjo Ashkanas Dejagahas. Pastarąjį aikštėje pakeitė komandos naujokas Urby Emmanuelsonas.

Aktyviai į žaidimą įsiliejęs olandas padėjo savo naujajai komandai savo turimą persvarą paversti į triuškinančią. 41 minutę įvartį į savus vartus įsimušęs Clintonas Hillas pastatė svečių klubą į keblią padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

QPR komandos padėtį kiek pagerino Europos grandų geidžiamas Adelis Taarabtas. Marokietis pasižymėjo paskutinę pirmojo kėlinio minutę ir atgaivino svečių viltį šiame susitikime pakovoti ne tik dėl taško, bet ir dėl pergalės.

Vos prasidėjus antrajam kėliniui dar labiau „Queens Park Rangers“ klubo situaciją pagerino Loicas Remy. Nors 49 minutę prancūzui nepavyko realizuoti vienuolikos metrų baudinio, vos po kelių minučių jis pelnė įvartį ir sumažino šeimininkų turimą persvarą iki minimumo.

Deja, bet per likusį antrojo kėlinio laiką svečiams rezultato išlyginti nepavyko. Nors 79 minutę šeimininkai liko žaisti dešimtiese, kai raudoną kortelę prieš save išvydo Steve'as Sidwellas, QPR kiekybine persvara pasinaudoti nesugebėjo ir patyrė nesėkmę. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Fulham“ 3 – 2 „Queens Park Rangers“

8‘ [1 – 0] Dimitar Berbatov (11 m)

22‘ [2 – 0] Dimitar Berbatov

41‘ [3 – 0] Clinton Hill (į savus vartus)

45‘ [3 – 1] Adel Taarabt

49‘ Loic Remy (QPR) – nerealizavo 11 m baudinio

51‘ [3 – 2] Loic Remy

79‘ Steve Sidwell („Fulham“) - raudona kortelė  

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų