REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį antradienį Europos stadionuose startuos UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio susitikimai, o viename iš jų akis į akį susitiks Miuncheno „Bayern“ ir Turino „Juventus“ klubai. Bavarų strategas Juppas Heynckesas atskleidė, kad apie šią dvikovą jis galvoja ir dieną, ir naktį.

REKLAMA
REKLAMA

67 metų treneris baiminasi pavojingo varžovų komandos puolimo, kuris šį sezoną ne kartą privertė kapituliuoti varžovus Čempionų lygos turnyre. Tiesa, vokietis negailėjo pagyrų Turino klubo vairininkui Antonio Conte, kuris, pasak patyrusio „Bayern“ stratego, privertė „Juventus“ demonstruoti aukščiausio lygio žaidimą.

REKLAMA

„Praėjusią naktį užmigau galvodamas tik apie „Juventus“. Su tokiomis pačiomis mintimis ir prabudau, - atviravo strategas. – Ilgai analizavau šios komandos žaidimą, žiūrėjau keletą rungtynių ir man ji paliko labai didelį įspūdį“.

„Tai bus dviejų lygiaverčių varžovų dvikova. Neabejoju, kad rungtynės bus žaidžiamos intensyviu tempu ir su didele jėga. „Juventus“ yra viena geriausių komandų Europoje. Iš vienos pusės, šioje komandoje praktiškai žaidžia tik italai, bet iš kitos pusės, kūrybingumo jiems tikrai netrūksta“.

„Ši komanda labai gerai pasiruošusi fiziškai. „Juventus“ yra tarsi mitas. Jie prisikėlė kaip Feniksas iš pelenų. Treneris A.Conte privertė šį klubą vėl demonstruoti aukščiausio lygio žaidimą“, - tikino J.Heynckesas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų