REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol vilniečiai gali išbandyti naują vandens pramogą – balandžio 1 d. dovanų parduotuvė LaisvalaikioDovanos.lt pradeda organizuoti plaukiojimus povandeniniu laivu Neryje.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasiruošimai naujajai pramogai užtruko kelis mėnesius – buvo tiriamas Neries vanduo bei dugnas, matuojama, ar upės gylio užteks, kad visas povandeninis laivas panirtų, – kalba LaisvalaikioDovanos.lt vadovas Aurimas Mažylis. – Po išsamių tyrimų gavome leidimus tokią pramogą organizuoti Vilniuje bei nuo šiol pamatyti povandeninę Nerį gali kiekvienas norintis”.

REKLAMA

Balandžio 1-ąją penkiolika ekstremalų jau išbandė naująją pramogą. „Vis dar negaliu patikėti, kad plaukiau povandeniniu laivu Neryje. 30 metų gyvenu Vilniuje ir ne kartą esu plaukiojęs upėje garlaiviu, tačiau leistis į Nerį povandeniniu laivu ir ją pamatyti iš vidaus – visiškai nauja patirtis“, – išlipęs iš povandeninio laivo įspūdžiais dalijasi Valdas.

„Povandeninė kelionė laivu prasideda nuo Mindaugo tilto, kur į laivą susodinami penkiolika pramogos dalyvių. Laivas pajuda link Valakampių paplūdimio, čia jis apsisuka ir vėl grįžta į starto vietą. Povandeninis laivas plaukia apie 45 km/val. greičiu, kelionė užtrunka 35 minutes“, – naują pramogą pristato A. Mažylis.

Plaukiojimai povandeniniu laivu organizuojami kasdien 14, 16 ir 18 val. Išbandyti naująją pramogą gali ne jaunesni nei 18 m. asmenys, neturintys sveikatos sutrikimų bei uždarų patalpų baimės.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų