REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 30 d. apie 17 val. 30 min. Jonavos r., Aklių k., policijos pareigūnų stabdomas nestojo automobilis „VW Golf“, kurio vairuotojas, padidinęs greitį, nuvažiavo link Jonavos r., Juškonių k.

REKLAMA
REKLAMA

Persekiojamas automobilis Jonavos r., Juškonių k., nuslydo nuo kelio ir sustojo. Kauno aps. VPK Jonavos r. PK Patrulių būrio pareigūnui išlipus iš tarnybinio automobilio ir einant link automobilio „VW Golf“, pastarojo vairuotojas pradėjo važiuoti į pareigūną, todėl jis iš tarnybinio ginklo iššovė vieną kartą į viršų ir du – į automobilį, tačiau automobilis nuvažiavo.

REKLAMA

Kėdainių r., ties Šėtos mstl., tas pats pareigūnas iš tarnybinio ginklo iššovė dar du kartus į viršų, tačiau automobilis nesustojo. Jonavos r., ties Liepių k., persekiojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį. Iš sustojusio automobilio iššokę asmenys bandė pabėgti, tačiau, panaudojus spec. priemones, buvo sulaikyti.

Automobilį vairavęs neblaivus (1,58 prom. alkoholio) V. K. (gimęs 1993 m.) ir kartu važiavęs neblaivus (1,87 prom. alkoholio) A. Z. (gimęs 1991 m.) uždaryti į areštinę, o kartu važiavusi N. Ž. (gimusi 1988 m.) apklausta. Nustatyta, kad kovo 21 d. Kėdainiuose, Kanapinsko g., automobilis „VW Golf“ (pagamintas 1993 m.) buvo pavogtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų