REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį Vokietijoje buvo sužaisti likę du 27 turo „Bundesliga“ mačai. Viename jų pergalę iš savo rankų paleido „Wolfsburg“ klubas, kuris 2-2 sužaidė su „Nurnberg“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

„Vilkai“, palaikomi savo fanų, puikiai pradėjo rungtynes ir jau 2 minutę išsiveržė į priekį. Savo komandos įvarčių sąskaitą atidarė brazilas Diego, kuris atliko nepriekaištingą baudos smūgį.

REKLAMA

Įpusėjus kėliniui „Wolfsburg“ įmušė ir dar vieną įvartį. Šį kartą nuostabiu smūgiu pasižymėjo puolėjas iš Kroatijos Ivica Oličius. Po šio įvarčio dar vieną progą turėjo puolėjas Patrickas Helmesas, bet jo smūgis buvo atremtas.

Kėliniui artėjant link pabaigos, vis drąsiau žaidė „Nurnberg“ klubas, kuris bandė spausti savo varžovus. Visgi „Vilkų“ vartininkas Diego Benaglio iki pertraukos patikimai gynė savo vartus ir „Wolfsburg“ po pirmo kėlinio turėjo jau dviejų įvarčių pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Po pertraukos „Nurnberg“ toliau stengėsi įmušti pirmąjį įvartį. Tą klubui pavyko padaryti 61 minutę kai įspūdingą įvartį įmušė Timmy Simonsas. Negana to, vos po penkių minučių rezultatas tapo lygos, kadangi įvartį pelnė ir Peras Nilssonas.

Po šio šalto dušo „Wolfsburg“ sunkiai pavyko atsigauti, o „Nurnberg“ jautėsi lyg ant bangos ir stengėsi išplėšti visus tris taškus. Svečiai ne kartą pavojingai smūgiavo į vartus, bet iki pat finalinio teisėjo švilpuko jiems taip ir nepavyko trečią kartą nuginkluoti „Wolfsburg“ vartininko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taigi šios gražios rungtynės pasibaigė rezultatyviomis lygiosiomis. Po jų „Wolfsburg“ su 32 taškais užima 12 vietą, o „Nurnberg“ su 35 taškais yra vienu laipteliu aukščiau.

Kitose vakaro rungtynėse taip pat buvo daug įvarčių, tačiau ten Frankfurto „Eintracht“ svečiuose 3-2 įveikė lygos autsaiderį Fiurto „Greuther“ klubą.

27 turo rezultatai:

„Wolfsburg“ 2 – 2 „Nurnberg“ 2‘ [1 – 0] Diego 27‘ [2 – 0] Ivica Olič 61‘ [2 – 1] Timmy Simons 66‘ [2 – 2] Per Nilsson

„Greuter Furth“ 2 – 3 „Eintracht Frankfurt“ 2' [1 - 0] Nikola Djurdjic 13' [1 - 1] Takashi Inui 58' [1 - 2] Stefan Aigner 68' [1 - 3] Alexander Meier 72' [2 - 3] Sercan Sararer

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų