REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žaislų istorija“ (Toy Story)

„Žaislų istorija“ (Toy Story)

REKLAMA

Buzz Lightyear netiki, kad jis yra žaislas, ir vis tiek sustingsta artinantis žmonėms. Na ir kuo tu po to vis dėlto tiki, Buzzai?

REKLAMA
REKLAMA

„Atgal į ateitį“ (Back to the Future)

Kodėl Marty motina neatpažino sūnuje to vaikino, kurį ji bandė suvilioti prieš daugelį metų? Vargu ar galima visiškai užmiršti žmogų, kuris įsiveržė į tavo gyvenimą savaitei ir apvertė jį aukštyn kojomis.

REKLAMA

„Vandens pasaulis“ (Waterworld)

Nepaisant nepaprastos popieriaus vertės personažai be perstojo rūko cigaretes, kurias, reikia manyti, būtent į popierių ir suka. Be to, jeigu beveik visa žemė skendi vandenyje, kodėl jie visi tokie purvini?

„Kalėdų Senelis“ (The Santa Clause)

Tėvai filme netiki Kalėdų Seneliu... bet kažkodėl jų nestebina, kad kiekvienais metais po eglute atsiranda dovanų, kurių jie ten nepaliko.

REKLAMA
REKLAMA

„Aladinas“ (Aladdin)

Pirmasis Aladino noras buvo tapti princu, kad galėtų vesti princesę Jasmine. Po to, kai jis stebuklingai lyg ir tampa princu, visas filmo veiksmas rutuliojasi, kankinantis dėl to, kad Jasmine negali tekėti už princo ir dėl to, koks turėtų būti paskutinis noras: paleisti džiną ar tapti princu (vėl). Tai ką, pirmąjjį kartą burtai nesuveikė?

„Naujokė“ (Mean Girls)

Visi galvoja, kad skandalingoji knyga – Kadi Heron rankų darbas. Bet ji gi mokykloje visai neseniai! Kaip ji būtų sugebėjusi surinkti kompromituojančią medžiagą ir iš kur ji galėjo paimti senas visų mergaičių nuotraukas?

„Vienas namuose“ (Home Alone)

Pirma, nuvažiavęs šiais laiptais rogutėmis, Kevinas niekaip negalėjo išvažiuoti į kiemą. Antra, jeigu telefonas namuose neveikia, kaip jis užsisakė picą?  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų