REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuteistas serijinis žudikas, prievartautojas Gary‘as Irvingas, kurio teisėsauga ieškojo daugiau nei 35-erius metus, rašo cnn.com.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš labiausiai ieškomų bėglių Massachusettse gyveno ramiai Gorhame, Meino valstijoje.Jis buvo sulaikytas trečiadienio vakarą savo namuose. Buvo nustatyta, kad 52 metų vyras gyvena pasivadinęs Greggu Irvingu.

REKLAMA

1978-aisiais už trijų jaunų moterų išžaginimą Norfolke nuteistas G. Irvingas buvo trumpam paleistas už užstatą ir šią gyvenimo suteikta proga pasinaudojo – į kalėjimą nesugrįžo. Netrukus vyro pavardė atsidūrė labiausiai ieškomų nusikaltėlių sąraše ir jis buvo ieškoma sne vieną dešimtmetį.

Vyras buvo teisiamas už fizinės jėgos panaudojimą, pagrobimą ir seksualinę prievartą. Vieną iš savo aukų jis „sumedžiojo“ šiai vakare atokioje gatvėje važiuojant dviračiu ir nusitempęs į nuošalią vietą išniekino, kitai buvo grasinama peiliu.

Vienas iš tyrėjų spaudai prasitarė, kad paprastai serijiniai prievartautojai linkę savo nusikaltimus kartoti, tad kol kas nėra aišku, ar kol buvo ieškoma svyrąs neįvykdė naujų nusikaltimų. Teisiamojo advokatas komentuoti situacijos nepanoro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų