REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis pamena apie gandus, kurie buvo prieš pasirodant „Galaxy S IV“. Tenka pripažinti, kad jie buvo gana teisingi, tačiau tai jau praeitis, nes mes tikrai žinome, kaip atrodys balandį pasirodysiantis įrenginys. Visgi pasirodo, jog tai gali būti ne vienintelis „Galaxy S IV“ šeimos narys.

REKLAMA
REKLAMA

Kompanijos „Samsung“ vyresnysis viceprezidentas Lee Keon Hyokas kalbėdamas su leidiniu „BusinessWeek“ teigė, jog „Galaxy S IV“ be jokios abejonės taps dar vienu kompanijos hitu, tačiau leptelėjo, jog po to pasirodys ir „Galaxy S IV Mini“, kuriam taip pat turėtų sektis gana neblogai.

Žinoma, šios informacijos nereikėtų priimti kaip už nenuginčijamą tiesą, bet praeitis parodė, jog tokią taktiką „Samsung“ tikrai naudoja. Tuo tarpu gandų skleidimu užsiimantys leidiniai teigia, jog „Galaxy S IV Mini“ varytų naujasis „Exynos 5210” lustas su dvejais „ARM Cortex-A15” branduoliais, įrenginys turėtų 1GB darbinės atminties, 4.3 colių įstrižainės, qHD raiškos „Super AMOLED“ ekraną ir Europoje kainuotų tarp 350-370 eurų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų