REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjantį ilgąjį šventinį savaitgalį šalies ir Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai stiprina patruliavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Vykdomos policinės prevencinės priemonės, siekiant užkardyti alkoholinių gėrimų vartojimą ir girtų asmenų pasirodymą viešosiose vietose.

REKLAMA

Kreipiamas dėmesys į masinių susibūrimų, pasilinksminimo vietas, taip pat vietas, kuriose gali būti girtaujama, svaiginamasi.

Norint, kad būtų išvengta skaudžių eismo įvykių, visoje šalyje organizuojamos prevencinės priemonės. Kelių policijos pareigūnai ilgąjį savaitgalį kreips ypač didelį dėmesį į visus eismo dalyvius – ir į vairuotojus, ir į pėsčiuosius.

Informuojame, kad kitą savaitę, balandžio 1-7 dienomis, teisėsaugininkai organizuoja prevencines priemones, skirtas pavojingo bei chuliganiško vairavimo ir nustatyto leistino važiavimo greičio atvejams išaiškinti.

Dvi ateinančias savaites, balandžio 1-14 dienomis, vykdys prevencines priemones, skirtas transporto priemonių vairuotojų ir keleivių saugos diržų, vaikams skirtų specialių sėdynių naudojimo kontrolei užtikrinti. Visiems linkime saugių ir ramių švenčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų