REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Valencia“ klubo treneris Ernesto Valverde palygino du Madrido „Atletico“ komandos puolėjas ir mano, kad Diego Costa yra netgi geresnis žaidėjas nei Radamelis Falcao.

REKLAMA
REKLAMA

Šį savaitgalį „Šikšnosparniai“ vyks į sostinę kur būtent ir susikaus su „Atletico“ klubu. Nors R.Falcao šiame sezone rodo puikią sportinę formą, tačiau „Valencia“ strategas labiau prisibijo brazilo D.Costa.

REKLAMA

„Atrodo, kad mes žinome savo varžovų charakteristikas. Mes stengsimės uždaryti Falcao ir Diego Costa, tačiau to padaryti visą laiką neįmanoma“, - kalbėjo E.Valverde.

„Diego Costa yra puikioje sportinėje formoje. Jis gali vadovauti komandai, tą patį gali daryti ir Falcao, tačiau Costa sugeba neprarasti kamuolio. Galbūt jis net geresnis nei kolumbietis“, - toliau savo mintis dėstė „Valencia“ strategas.

E.Valverde pagyrų negailėjo ir „Atletico“ komandos treneriui Diego Simeone, kurį jis puikiai atsimena ir kaip gerą futbolininką.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis buvo kietas žaidėjas ir „Sevilla“ klubui suteikė dalį savo charakterio. Kaip futbolininku, aš juo tikrai žavėjausi. Dabar savo charakterį jis perteikė „Atletico“ komandai ir ji žaidžia tikrai gerai“, - tęsė E.Valverde.

Šiuo metu „Atletico“ užima trečią vietą ir „Valencia“ strategas nesitiki jų pasivyti net ir pergalės atveju.

„Net jei mes ir laimėtume, jie vis tiek turėtų 12 taškų persvarą. Juos pavyti labai sunku, praktiškai neįmanoma. Dabar mes kovojame tik dėl ketvirtos vietos. Norint užimti trečią vietą, reikėtų laimėti visus likusius mačus ir tikėtis „Atletico“ nesėkmių“, - užbaigė E.Valverde.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų