REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturiolikmetė Katelyn Norman iš Tenesio svajojo dalyvauti savo mokyklos išleistuvėse, rašo people.com.

REKLAMA
REKLAMA

Mergaitei, sergančiai sunkia kaulų vėžio forma, keliaujant į šventę sutriko kvėpavimas ir ji turėjo būti parskraidinta atgal į Tenesio vaikų ligoninę.

REKLAMA

Praėjusią savaitę Kateluyn buvo informuota, kad vėžys labai progresuoja ir tai yra jos paskutinių dienų pradžia. Nepaisydama komplikacijų paauglė norėjo, kad jai suplanuotas specialus mokyklos išleistuvių vakaras įvyktų kaip numatyta.

Miestelis merginos neapleido. Jos ligoninės palatoje draugai ir šeima surengė asmeninį išleistuvių vakarėlį. Vaikinas, kuris turėjo Katelyn lydėti į šventę, atnešė prisegamą gėlių puokštę ir įteikė juostą su užrašu „Išleistuvių karalienė“. Miestelio gyventojai tuo metu išėjo į gatves bendrai vigilijai.

REKLAMA
REKLAMA

Mokykloje vykusioje šventėje, pavadintoje „Katie danguje su deimantais“, dalyvavo ir miestelio meras Williamas Bailey. Jis dieną paskelbė Katelyn Norman diena.

Mokyklos slaugė Sharon Shepherd, kuri organizavo šventę, sakė: „Niekas nežlugs. Niekas nebus nusiminęs. Mes liūdime, kad jos čia nėra fiziškai, bet ji čia yra savo dvasia.“

Dalyvavimas mokyklos išleistuvių šventėje buvo mergaitės norų sąraše, kurį ji paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“ praėjusią savaitę, kai sužinojo diagnozę. Pirmoje sąrašo vietoje buvo pasivažinėjimas motociklu – šį norą išpildė motociklininkų klubas „Shepherds Riders Club“. Nors Katie negalėjo sėdėti ant motociklo, važiavo mašinoje apsupta motociklų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų