REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rusų tenisininkė Marija Šarapova tapo antrąja teniso turnyro „Sony Open“ Majamyje dalyve. Pusfinalyje ji per 64 minutes 6:2, 6:1 nugalėjo serbę Jeleną Jankovič. Finale rusės laukia akistata su WTA moterų reitingo lydere amerikiete Serena Williams.

REKLAMA
REKLAMA

M. Šarapova pergalių seriją pratęsė iki 11 mačų iš eilės ir penktą kartą pateko į Majamio turnyro finalą. Tiesa, šio titulo jai iki šiol taip ir nepavyko laimėti.

REKLAMA

„Labai smagu, kai iškovoji teisę susugrumti lemiamoje dvikovoje. Net nežinau, ar kam nors iš aktyvių tenisininkų pavyko penkis kartus žaisti šio turnyro finale. Iki šiol man nepavyko laimėti, todėl šis titulas man daug reikštų, jei jį iškovočiau“, - oficialioje WTA interneto svetainėje teigė M. Šarapova.

Jos varžovė finale S. Williams prieš tai 6:0, 6:3 įveikė Agnieszką Radwanską. 25 metų M. Šarapova ir 31 metų S. Williams tarpusavyje žaidė 13 kartų. Amerikietė laimėjo 11 dvikovų, iš jų 10 – paskutiniųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad M. Šarapova šio mėnesio pradžioje laimėjo turnyrą Indian Velse, tai leido jei pakilti pasaulio reitinge į antrąją vietą. Jei rusei pavyks nugalėti principinę varžovę, ji taps trečia tenisininke per visą istoriją, kuriai pavyko laimėti iš eilės turnyrus Indian Velse ir Majamyje. Prieš tai tokiomis pergalėmis pasigirti galėjo Steffi Graff ir Kim Klijsters.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų