REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinėje futbolo federacijoje (FIFA) dirbantis agentas Guido Di Domenico yra įsitikinęs, jog Stevanas Jovetičius atėjus vasarai pasirašys kontraktą su Londono „Arsenal“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudoje netrūksta pranešimų, jog „kanonierių“ ekipos treneris Arsene Wengeras Florencijos „Fiorentina“ klube rungtyniaujantį puolėją laiko vasaros žaidėjų perėjimų lango prioritetu.

REKLAMA

Pasak G.Di Domenico, S.Jovetičius sutiko su pasiūlytomis būsimo kontrakto su „Arsenal“ sąlygomis ir atsisakė keltis į taip pat susidomėjimą juo parodžiusį Turino „Juventus“ klubą.

„Jovetičius buvo tarp kandidatų papildyti „Juventus“ gretas, tačiau mano šaltiniai teigia, jog vaikinas uždegė žalią šviesą persikėlimui į „Arsenal“ ekipą. Panašu į tai, jog jį sužavėjo jų projektas“, - teigė FIFA agentas.

REKLAMA
REKLAMA

G.D.Domenico yra puikiai žinomas Italijos žaidėjų rinkoje dirbantis agentas, kuris eilę metų bendradarbiavo su „Juventus“, „Fiorentina“ ir „Roma“ klubais.

Šios naujienos pasirodė iškart po to, kai pats S.Jovetičius viename interviu prisipažino jaučiantis simpatijas Londono klubui bei pareiškė, jog jį domina galimybė netolimoje ateityje užsivilkti „Arsenal“ marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų