REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į pasimatymą su savo vyru

Koks yra vidutinės ištekėjusios moters gyvenimas? Tai nuolatinis bandymas suderinti vaikų priežiūrą, namų rūpesčius ir darbo reikalus. Ar tokiame gyvenime lieka vietos romantikai? Nedaug.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau iš tiesų romantiką galima bandyti susikurti ir išsaugoti. Tam puikiai tiktų pasimatymas su savo vyru. Būnant kartu su vaikais romantišką atmosferą susikurti sunku. Todėl svarbu rasti laiko pabūti dviese, rašo tinklapis efamily.

REKLAMA

Kyla klausimas, kas tuo metu prižiūrės vaikus? Jei negalite pasisamdyti auklės, paprašykite tėvų ar giminaičių pagalbos. Dar vienas pasiūlymas: susitarkite su draugais, kad vieną vakarą jūs prižiūrėsite jų vaikus, o kitą vakarą – jie jūsų. Be to, savaitgalį galima užmigdyti vaikus valanda anksčiau ir skirti vienas kitam valanda daugiau laiko.

Atminkite, jog romantika nebūtinai yra brangi vakarienė prašmatniame restorane. Ją galima susikurti ir mažais dalykais:

REKLAMA
REKLAMA
  • Pasivaikščiojant po parką ar kitas gražias apylinkes;
  • Apsilankant mažoje, jaukioje kavinėje;
  • Kartu žaidžiant stalo žaidimus, pvz. dėliojant dėlionę.

Nesvarbu, ar į pasimatymus su savo vyru eisite kartą per savaitę, ar kartą per mėnesį, svarbiausia, kad gautumėte kuo daugiau malonių įspūdžių.

Nepamirškite ir kitų smulkmenų, kurios padeda išlaikyti šiltus santykius kasdieniame gyvenime: komplimentų, mažų malonių staigmenų, flirto, meilių kreipinių, skambučių telefonu ar elektroninių laiškelių, kad sužinotumėte, kai sekasi jūsų antrajai pusei ir pasidalintumėte geromis naujienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų