REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ pasaulio čempiono titulą ginantis Sebastianas Vettelis sekmadienį Malaizijoje laimėjo pirmąsias šios sezono lenktynes, tačiau pergalės kaina – didelė. 25 metų vokietis rimtai supykdė komandos draugą Marką Webberį. Pastarasis net parodė nepadorų gestą, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Kas nutiko? 46-e rate M. Webberis važiuoja prieš S. Vettelį. Abu „Red Bull“ pilotai gauna komandos nurodymą tausoti variklius ir padangas. Abu lenktynininkai privalo pasiekti tikslą ir pelnyti komandai taškų. Tuomet S. Vettelis netikėtai ignoruoja draudimą lenkti ir atakuoja Marką. Australas priblokštas. Abu kovoja kiekviename posūkyje, kol galiausiai S. Vettelis išsiveržia į priekį.

REKLAMA

M. Webberis dėl šio komandos draugo manevro siaubingai įtūžta. Vaizdo įraše aiškiai matyti, kad australas jį aplenkusiam S. Vetteliui netrukus parodo vidurinį pirštą. Ir tai padaro važiuodamas 244 km/val. greičiu.

„Kontroliavau lenktynes. Po paskutinio sustojimo techninės priežiūros juostoje komanda davė suprasti, kad lenktynės pavyko, turime sumažinti variklių apsukas ir pasiekti finišą. Tačiau S. Vettelis priėmė savo sprendimus“, – virė iš pykčio M. Webberis.

REKLAMA
REKLAMA

Ką apie tai mano pasaulio čempionas? Po apdovanojimų jis nebuvo kalbus ir prisipažino: „Matau, kad Markas piktas. Jis norėjo automobilį ir padangas taupyti, o aš turėjau likti savo vietoje. Rizikavau nusprendęs jį aplenkti. Tikrai nesididžiuoju tuo, ką padariau. Iškrėčiau nesąmonę.“

TAIP PAT SKAITYKITE:

Kuriozas techninės priežiūros juostoje: L. Hamiltonas supainiojo komandas

Karščiausios „Formulės-1“ lenktynininkų mylimosios

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų