REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ komandos saugas Sami Khedira atskleidė, kad artimiausiu metu jis nesiruošia palikti „karališkojo“ klubo. Turkų kilmės vokietis patikino, jog Ispanijoje jis jaučiasi gerai ir nėra jokios rimtos priežasties išvykti.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas teigė, kad jis į Ispanijos sostinės klubą atvyko tik trenerio Jose Mourinho dėka, kuris motyvavo buvusį Vokietijos „Stuttgart“ ekipos narį nedelsti ir sutikti su „Real“ komandos pasiūlymu.

REKLAMA

„Atvykimas į Madridą tebuvo atsitiktinumas. Buvau labai nustebęs, sulaukęs „Real“ klubo pasiūlymo. Man atsirado galimybė žaisti aukščiausiame lygyje su pačiais geriausiais žaidėjais ir dirbti su geriausiais treneriais. Nėra priežasties, kodėl dabar turėčiau šią komandą palikti“, - kalbėjo vokietis.

„J.Mourinho buvo pagrindinė priežastis, kodėl nusprendžiau čia atvykti. Esu jam labai dėkingas, kad per šį laikotarpį mane padarė geresniu žaidėju“.

REKLAMA
REKLAMA

„Šį sezoną žaidžiame banguotai dėl didelės įtampos. Visai tai normalu, nes tokių dalykų pasitaiko. Visada lengva ką nors pagirti, kai viskas klostosi gerai. Bet kai komanda demonstruoja prastą žaidimą, žmonės parodo savo tikrąjį charakterį. Mūsų treneris iš visų jėgų bandė gelbėti situaciją. Vėlgi, jis įrodė, kad yra puikus žmogus“.

„Nepamirškite, kad per pastaruosius dvejus metus mes su juo laimėjome net tris trofėjus“, - pagyrų komandos treneriui negailėjo S.Khedira.

Šį sezoną S.Khedira, vilkėdamas „Real“ komandos marškinėlius, sužaidė 34 rungtynes ir įmušė tris įvarčius. Futbolininkas taip pat atliko ir keturis rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų